Prazna košarica?
Možemo pretpostaviti da je to samo zato što niste vidjeli naše najnovije ponude
Sensilab za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje.
Kontaktirajte nas putem interneta ili nas pozovite na 01 353 5434
100% garancija na zadovoljstvo
Besplatna dostava iznad 35 EUR
Ovaj ukusan desert možete pripremiti na različite načine. Zdrave i malo manje zdrave. Mi vam predlažemo manje kaloričnu, no i dalje neodoljivo ukusnu verziju skutinog kolača, čiju si krišku možete priuštiti jednom na tjedan, bez grižnje savjesti!
Za 1 kalup (12 kriška) skutinog kolača trebamo:
Bjelanjke odvojimo od žumanjaka i napravimo snijeg. Žumanjke, skutu, banane, kokosov šećer, brašno i prašak za pecivo miješamo s mikserom dok ne dobijemo glatku masu. U dobivenu masu zatim s kuhačom nježno umiješamo i snijeg od bjelanjaka.
Na kalup položimo peki papir i na njega stavimo masu za kolač. Pečemo 40-45 minuta na 170°C.
Kada se ohladi stavimo ga u hladnjak. Najbolji je ako ga pustimo preko noći :)
Prije nego poslužimo, na vrh pospemo plodove nara. Njami!
Voćku po širini prerežemo na pola. Zarežemo toliko duboko da prerežemo koricu bez da oštetimo plodove u unutrašnjosti. Prstima odvojimo na dvije polovice. Voćku postavite iznad posude i žlicom lupkajte po korici. Možete i prstima pokupiti one »tvrdoglave« plodove iz korice.
Dobar tek!
Proizvodi za vas
Možda ćete biti zainteresirani