Prazna košarica?
Možemo pretpostaviti da je to samo zato što niste vidjeli naše najnovije ponude
Sensilab za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje.
Kontaktirajte nas putem interneta ili nas pozovite na 01 353 5434
100% garancija na zadovoljstvo
Besplatna dostava iznad 35 EUR
»Alga klorela u Healthie BIO Chlorella je vrlo ukusna.« Tako je potvrdilo čak 86% sudionika na kojima je provedeno istraživanje. Za razliku od ostalih klorela, Healthie Chlorella ima blag okus koji se uz konzumiranje voća uopće ne osjeti.
Alga chlorella ili klorela unatoč svojim pozitivnim učincima na organizam, mnoge će odvratiti od konzumiranja zbog neprijatnog okusa, no, njezina kakvoća i porijeklo isto tako mogu utjecati na njezin okus.
Healthie BIO Chlorella visoke kakvoće s napuknutom staničnom stijenkom, ima izrazito blag okus za algu. Pomiješana s voćem u voćnom napitku je »vrlo ukusna« što je potvrdilo i 85% korisnika. Tako je pokazalo nedavno istraživanje koje je uključivalo 36 ljudi.
Svaka osoba koja je sudjelovala u istraživanju, degustirala je zeleni smoothie koji je sadržavao bananu, marelicu, vodu i 5g praha Healthie BIO Chlorelle (na pola litre napitka), te nakon toga ocijenila okus. Ocjenjivanje se baziralo na tome da li je okus klorele u napitku ljudima prijatan ili neprijatan (neugodan).
Ocjenjivali su se komentari:
Zaključak istraživanja je da Healthie Chlorella ima iznimno dobar okus i s veseljem bi ju konzumirali i oni koji nisu baš ljubitelji alga. Smoothie s Healthi BIO Chlorellom bi doma napravilo više od 86% osoba na kojima je bilo provedeno istraživanje.
Redovito konzumiranje klorele s napuknutom staničnom stijenkom na naše tijelo ima brojne pozitivne učinke. Među ostalim:
Kod odabire klorele, pazite da izaberete onu koja je lako probavljiva. Klorela s napuknutom staničnom stijenkom je jedini pravi izbor za vas. Ako konzumirate onu koja nema napuknutu staničnu stijenku, tijelo u procesu probave nije sposobno razgraditi njezine stanične stijenke, zato klorela, koja je iznimno bogata riznica korisnih i hranjivih tvari ostaje neiskorištena.
Možda ćete biti zainteresirani