Kako uskočiti u kratku haljinicu do novogodišnje zabave?

Temperature uporno padaju, no vi ste odlučili malo zagrijati atmosferu i za novogodišnju zabavu obući onu kratku haljinicu koja je toliko blistala iz izloga da ste ju jednostavno morali kupiti. Jedini problem je što se nikako ne možete riješiti otečenih nogu i par kilograma viška? Imamo rješenje!

image

Novogodišnja zabava se bliži, no ako budete slijedili ova 3 koraka uskočit ćete u vašu novu haljinicu puno prije nego što to mislite

1) Stavite vašu haljinicu na vidljivo mjesto

Za bolju motivaciju je najbolje imati cilj cijelo vrijeme pred očima. Zato si postavite haljinicu na vidljivo mjesto, gdje ćete je moći vidjeti više puta tijekom dana. Tako ćete se i više potruditi kod odrađivanja sljedećih koraka. Preporučamo i da se slikate prvi dan odbrojavanja, negdje na sredini i zadnji dan odbrojavanja. Kada vidite napredak, to pruža najbolji osjećaj zadovoljstva.

2) Pripremite se za mršavljenje

Prvo čega se želimo riješiti kada želimo oblikovati lijepu liniju je višak vode u tijelu. Bez toga se nećete riješiti viška masnih naslaga. Voda, koja se zadržava u tijelu usporava djelovanje limfnog sustava, zbog čega se toksini zadržavaju u tijelu. Posljedica? Osjećaj nadutosti i nemogućnost mršavljenja.

Kako se riješiti viška vode u tijelu? Ono što vama treba je proizvod s učinkom drenaže. Vama treba napitak WaterOut, koji klinički dokazano pospješuje izlučivanje vode iz tijela za 27 %. Učinak? Manji opseg struka, gležnjeva i noga. Tako ćete prve kilograme izgubiti preko noći, a istovremeno i pripremiti tijelo za mršavljenje.  

3) Otopite masnoće s najsnažnijim topiocem masnoća

Napitak BootBurn Intensive s okusom breskve potiče topljenje masnoća i kalorija čak i kada nismo aktivni. Francuska inovativna mješavina s ekstraktom kofeina zrna zelene kave ima klinički dokazani učinak na mršavljenje i oblikovanje linije čak i bez aktivnog vježbanja.

BootBurn Intensive preporučamo svima koji žele:

  • smršaviti, no nemaju vremena ili volje za redovito vježbanje,
  • pobrinuti se za brže topljenje masnih naslaga,
  • spriječiti nakupljanje masnoća za vrijeme mirovanja,
  • dodatan poticaj kod mršavljenja

Napitak WaterOut i topilac masnoća BootBurn Intensive nalaze se u paketu Fast Slim. Ovaj paket omogućit će vam da u samo 2 tjedna izlučite višak vode iz tijela i otopite višak masnoća bez da bi provodili svaki dan u teretani!