Kako u najkraćem roku uskočiti u ljetnu haljinicu

Vjerojatno ste već čuli opaske, da tko je smršavio samo na račun vode. Ono što morate znati je to, da je to najbitnije ako imate probleme sa zadržavanjem vode. Mnogi ljudi ne mogu smršaviti upravo iz razloga zadržavanja viška vode u tijelu. Zato je izlučivanje vode prvi korak do lijepe linije.  

image

Ako vas muči neprijatan osjećaj nadutosti i oticanje gležnjeva, ako ste nakon svakog obroka napuhnuti kao balon, onda je velika vjerojatnost da vam se višak vode zadržava u tijelu. I dok god je tako, višak kilograma će vas i dalje mučiti, a vaša najdraža haljinica će ostati visiti u ormaru ili u izlogu trgovine.

Kako izlučiti višak vode iz tijela?

Nećete pogriješiti ako smanjite unos soli u organizam. Većina nas se teško odrekne slanih grickalica, također i kupljenog kruha, a upravo ti proizvodi imaju prekoračenu granicu maksimalnog dnevnog unosa soli prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, a to je 5 grama na dan (1 žličica).
Dugoročno je sol škodljiva za naše zdravlje, prije svega iz razloga što zadržavanje vode u tijelu može utjecati na povišeni krvni tlak. A krvni tlak je poznat kao »tihi ubojica«, naime on ima destruktivan utjecaj na sve organe. Znači, manje soli, manje zadržavanja vode u tijelu, manje nadutosti, vitka i lijepa linija.

I iako zvuči paradoksalno, pijte više vode! Ako tijelu ne osigurate dovoljno vode, ono će je na svaki način pokušati zadržati. I upravo ćete zbog dehidracije često biti otečeni i naduti.

Što se u istraživanjima pokazalo posebno učinkovito kod izlučivanja viška vode iz tijela?

Kod prirodne drenaže vam može pomoći inovativni WaterOut, koji je razvijen upravo s tim ciljem.  Napitak pomoću prirodnih sastojaka, koje su već tradicionalno upotrebljavani za »čišćenje krvi«, pomaže izlučiti višak vode iz tijela i tako smanjiti otečenost. Istovremeno pomaže jetri da čisti tijelo  i na prirodan način potiče gubitak prvih kilograma. 

Koji su to sastojci u WaterOutu koji su uvjerili već 80 % korisnika

Kod izlučivanja viška vode iz tijela, veoma se učinkovitim pokazao patentirani sastojak CactiNeaTM, koji sadrži ekstrakt opuncije. Učinak drenaže i pomoć jetri kod čišćena tijela u napitku WaterOut pomažu ekstrakt korijena tetivike, javanski čaj, peršin, artičoka i mljični čičak. I ako vas je strah da je taj napitak nemoguće piti, ne brinite – ima izuzetan prirodni okus malina.  

Pripremite teren za daljnje mršavljenje

Ako ste se odlučili za mršavljenje, WaterOut je vaš prvi korak. S izlučivanjem viška vode također ćete izbaciti toksine te na taj način pomoći jetri i probavi da optimalno rade. S WaterOutom ćete izgubiti prve kilograme već u prvih par dana, a istovremeno ćete pripremiti tijelo za daljnji uspješan gubitak masnoća.  

Seksi haljinica je sve bliže.  

Proizvodi za vas