Kako toksini odlučuju gdje vam se nakuplja masnoća

Imate masnoću oko struka koju teško sakrijete čak i s crnom majicom? Svaka žena ima barem jedan dio na svojem tijelu gdje joj se nakuplja masnoća, i bez obzira na razne pokušaje, ostaje tamo gdje je.

Otkrivamo vam zašto vam se baš tamo nakuplja i kako je se riješiti!  

image

Kako je masnoća raspoređena po tijelu otkriva puno više od vašeg zdravstvenog stanja i na kojoj ste trenutno dijeti. Otkriva prije svega koliko se toksina nakupilo u vašem tijelu. Toksini zapravo odlučuju gdje će vam se nakupljati masnoća.  

Oko struka i trbuha imate najviše masnoća...

Struk, trbuh, lice, gležnjevi su dijelovi tijela koji su najpogodniji za »čuvanje« tih toksina.  

Imate masne naslage oko struka koje teško sakrijete s crnom majicom? Otiču vam gležnjevi i lice i konstantno vas muči nadutost i podbuhlost lica?

Čini vam se da bi mogli izgledati puno mršavije, no svakim danom si izgledate sve deblje?

... zbog zadržavanja viška vode

Odgovor su toksini koji se nalaze u višku vode, koju vaše tijelo nije u mogućnosti izlučiti. Kada toksini dosegnu određenu točku, a istovremeno vam nedostaje određenih minerala, nastane takav problem.

Nažalost imamo još jednu lošu vijest: ta masnoća je zbilja tvrdokorna. Možete probati s vježbanjem, no to vam neće uspjeti. Možda vam kratkoročno pomogne, no već nakon nekoliko tjedana ponovno će se vratiti u prvotno stanje.

Vaša limfa koja je zaslužna za izlučivanje viška vode, radi kao da ima 70 godina.

Srećom imamo i dobru vijest: nedavno je svijetu bio predstavljen sastojak CactiNea™ kojeg su razvili stručnjaci u suradnji sa ženama koje su imale jednake probleme.

Smršavile, otopile masnoće i izlučile višak vode!

Rezultat? Zadovoljne žene koje su napokon uspjele smršaviti, otopiti masnoće i izlučiti višak vode.

Njihovo loše raspoloženje i nisko samopouzdanje je natjeralo stručnjake da razviju učinkoviti sastojak, kojeg su onda i patentirali. Toliko vjeruju u njegovu snagu!

Taj sastojak sadrži ekstrakt opuncije, koji se koristi kao diuretik i za čišćenje organizma. Zajedno sa tetivikom, javanskim čajem, peršinom, artičokom i sikavicom omogućuje brz učinak prirodne drenaže i gubitak prvih kilograma već u prvim danima upotrebe.

Vaše tijelo će napokon biti pripremljeno za učinkovito mršavljenje. Svi ti sastojci nalaze se u napitku WaterOut, koji je oduševio više od 30.000 žena!

WaterOut klinički dokazano:

  • povećava izlučivanje viška vode, bez da bi istovremeno izlučivao minerale iz tijela
  • smanjuje osjećaj teških nogu, otečenih stopala, gležnjeva i listova
  • priprema tijelo na ubrzano topljenje masnoća
  • smanjuje podbuhlost, otečenost i nadutost
  • čisti i obnavlja jetru 
  • pomaže ubrzati rad jetre i time metabolizam masnoća