Kako smršaviti: Misija ravan trbuh

Su masni jastučići na trbuhu vaša noćna mora? Nikako ne nestaju iako se jako trudite? Savjetujemo vam da se prestanete truditi. Isprobajte nešto novo. Jednostavniji pristup u misiji ravan trbuh je da se pobrinete za uspješno izlučivanje toksina. Ako do sada niste pomislili na toksine kao glavne krivce za masnoće na trbuhu ste se sigurno do sada poprilično namučili smršaviti oko trbuha i neuspješno! Koje je lakše i brže rješenje?

image

Pravi razlog za nastanak masnih jastučića na trbuhu

Masnoća koja vam se nakuplja oko trbuha je posljedica masne jetre. Masna jetra je bolest kod koje se u jetri nakupi više masnih stanica nego bi smjelo. Stručnjaci ocjenjuju da o masnoj jetri možemo govoriti kad je postotak masnoće veći od 5 posto! Jetra mora svaki dan obaviti više od 500 funkcija u tijelu; ako je jetra preopterećena s različitim toksinima, ona te funkcije ne može obaviti. U tom slučaju izabere prioritete, a topljenje masnoća nije na tom popisu! 

Zašto dolazi do masne jetre?

Zato što jetra mora obaviti najvažnije zadatke, koji joj uzmu puno više vremena nego onda kada je zdrava, masnoću uopće ne razgrađuje. I ZATO vam se nakuplja masnoća oko trbuha – ne pomažu ni trbušnjaci niti rigorozne dijete.

Ako se zbilja želite riješiti masnoće oko trbuha, ubrzati razgradnju nakupljenih masnoća te smršaviti, preporučamo vam cjeloviti detox s kojim ćete očistiti vašu jetru i pobrinuti se da se svi toksini iz tijela razgrade i izluče, istovremeno ćete obnoviti stanice jetre i dati im snagu za neometano djelovanje te ojačati vašu jetru.

2u1 za RAVAN TRBUH

Za ravan trbuh trebamo: 1. poduprijeti jetru i 2. potaknuti prirodnu drenažu.

Ako se želite riješiti masnoća trebate prvo očistiti jetru i izbaciti višak vode iz tijela. Samo na taj način će vaša jetra ponovno biti sposobna razgraditi masnoće, a istovremeno ćete se osloboditi otečenosti. Primijetit ćete i promjene na svom zdravlju: više nećete biti umorni, poboljšat će vam se probava, a učinak će biti i na vašem imunitetu koji će biti jači. 

Najbolji proizvodi na tržištu za zdrav rad jetre i prirodnu drenažu te posljedično za misiju: ravan trbuh su Hepafar forte i WaterOut sa Strong učinkom.

Misija: Ravan trbuh!

U paketu Misija ravan trbuh dobit ćete 1 x kapsule Hepafar forte i 1x napitke WaterOut Strong što će vam omogućiti da se brzo i jednostavno riješite debelog trbuha te si vratite samopouzdanje i zdravlje.

Kapsule Hepafar forte imaju trostruko djelovanje: pomoću prirodnih sastojaka, prije svega silibina iz sikavice, čiste obnavljaju i jačaju jetru. Tako jetru zaštitite od toksina. Osim toga Hepafar forte ima vrlo snažno djelovanje jer ga naše tijelo može 10 x bolje iskoristiti za razliku od drugih proizvoda na tržištu.

Napitak WaterOut sa STRONG djelovanja poveća izlučivanje viška vode za 27% i za 60% smanjuje otečenost već nakon prvih dana upotrebe. Zato će vam omogučiti postizanje brzih rezultata, jer ćete ubrzo primjetiti promjene i vaš trbuh će postajati ravniji i ravniji. I što je vrlo važno WaterOut Strong pomoću prirodnih biljnih ekstrakata potiče izlučivanje viška vode iz tijela, ali bez gubitka važnih minerala.