Kako preživjeti Uskrs bez nakupljenih kilograma?

Vjerojatno će vam svi portali o zdravlju savjetovati da se na Uskrs odreknete šunke i uskršnjim kolačima. Mi vam savjetujemo baš suprotno! Možete li zamisliti Uskrs bez šunke, uskusnih kolača i jela koja će krasiti blaganski stol? Niti ne trebate!  

image

 

Kako izbjeći kalorije?

Uskrs je najveći kršćanski blagdan, a kao i kod svakog većeg blagdana neizbježan je stol pune hrane i obilazak gostiju gdje se opet jede i pije. Sve to skupa je podloga za brojne kalorije koje jedva čekaju da sjednete i odmorite kako bi se se utaborile na mjestima u kojima ih ne želite vidjeti. Kako bi to izbjegli, tražite način kako se oduprijeti bogatom uskrsnom stolu, te tražite brzo i dugoročno rješenje. Možda ste i odlučiti kako ćete se u vrijeme Korizme konačno pridržavati dijete, no sada je pred vama težak zadatak odolijevanja dilicijama. Dobra vijest je što su voćni kolači, biskviti i tradicionalne orehnjače i makovnjače dopuštene, isto kao i ukusna šunkica, jaja, kruh…a pritom vas ne tjeramo da napravite ‘’dijetno samoubojstvo’'

 

Bez odricanja i bez viška kilograma

Sa proizvodima SlimGo Sugar Blocker i SlimGo Carb Blocker možete uživati u omiljenim jelima bez grižnje savjeti. Ojačana zelena kava i ostali prirodni sastojci će se pobrinuti da mršavite bez odricanja. Proizvodi će smanjiti želju za hranom, i potreba za uskršnjim slasticama će biti sve manja i manja. Nećete morati okretati glavu pred hranom koja se stavlja na stol, niti brojati kalorije. Bit ćete sretni i zadovoljni jer ćete imati saveznike koji vas neće osuđivati, nego učinkovito raditi svoj posao. Naravno, da vam ne savjetujemo da se prenajedate, nego da probate od svega pomalo i da hranu rasporedite tokom cijeloga dana. Na taj način ćete zadovoljiti želju za delicijama, osigurati organizmu raznolike nutrijente i, što je isto bitno, nećete uvrijediti domaćicu ako ste u gostima.