Kako je Vlatka ostvarila svoje snove

Vlatkica Župan sudionica je projekta Zdrave Krave "Mršavimo zajedno". U samo mjesec dana izgubila je 7 kg uz SlimCut, a nakon 2 mjeseca vaga je pokazala -11 kilograma u minus i samo u struku -14 cm!

image

Kako joj je to uspjelo?

Vlatka se s viškom kilograma muči već 10 godina. Konačno je odlučila tome stati na kraj i iskoristila je priliku da uz pomoć SlimCut proizvoda krene na put do zdravijeg i kvalitetnijeg života.

Nakon mjesec dana programa Vlatka je smršavjela čak 7.1 kilogram. Istovremeno, obujam struka se smanjio za odličnih 9 centimetara, dok je u bokovima Vlatka 'manja' za 5 centimetra. Osobito veseli informacija da se udio masnog tkiva smanjio s 51,2 posto na 48.7 %.

Nakon 2 mjeseca došao je i kraj izazova, a Vlatku su ponovno obradovali rezultati. "Sreću i veselje koje osjećam ne mogu opisati riječima. Jučer sam bila na finalnom vaganju i mjerenju i rezultati su i više nego odlični. Izgubila sam 11 kg, opseg bokova smanjio se za 11 cm, a opseg struka za 14 cm!"

Vlatkini rezultati nakon 2 mjeseca SlimCut kapsula

Vlatka nam je priznala kako joj je jedan od velikih razloga za nezadovoljstvo predstavljao nedostatak odabira garderobe. ''Prije sam u dućan s odjećom ulazila s grčem u želucu jer sam znala da je ono što je lijepo i moderno, meni nedostižno. Sada nakon dva mjeseca sve se promijenilo. Sada nosim odjeću o kojoj sam prije mogla samo sanjati. Cijeli ovaj projekt pokazao mi je put prema uspjehu i ostvarenju mojih želja. Ovo naravno nije kraj nego početak boljeg, kvalitetnijeg, zdravijeg i sretnijeg načina života.Veliko hvala svim predivnim ljudima koji su sestru i mene izabrali i uključili u ovaj projekt. Bez vas i vaše velike predanosti sve ovo ne bi imalo smisla.''

2 mjeseca, 2 sestre = 20 kilograma u minus

Vlatka u izazovu nije bila sama, imala je podršku sestre, Snježane, koja je također izgubila znatan dio težine.

Snježana je jedva dočekala da stane na vagu i vidi svoje rezultate koji su bili vidljivi već naočigled. "Vau, seka i ja ukupno smo izgubile 20 kila, a o centimetrima da ne govorim. Moj rezultat je 9 kilograma i 11 centimetara manje u struku. Za samo dva mjeseca i to još bez gladovanja ja sam oduševljena. Moram priznati da nije baš svaki dan bilo lako, bilo je tu izazova kao što su dvije svadbe i nekoliko rođendana, ali s vremenom oguglaš na sve to i ideš prema svom cilju. Važno je da si posložiš u glavi sto želiš i držiš se svog cilja'', rekla je oduševljeno Snježana.

Snježanini rezultati nakon 2 mjeseca SlimCut kapsula

Kako djeluje SlimCut?

''Kapsule SlimCut su prve kapsule na hrvatskom tržištu koje imaju klinički dokazano djelovanje na gubitak tjelesne težine. Djeluju na trima razinama; ubrzavaju probavu, tope masne naslage i reguliraju vitalnost metabolizma. Imaju termogeni učinak, što znači da tope masnoće i smanjuju kilograme i u stanju mirovanja. Na taj način pomažu u spontanom gubitku tjelesne težine, dok je u kombinaciji s vježbanjem učinak još bolji '' objasnila je Polona Zbašnik, univ. dipl. biokemičarka. 

Proizvod za mršavljenje SlimCut sadrži prirodne ekstrakte koji u kombinaciji aktiviraju tzv. 24 satni termogeni učinak u kojem tijelo gubi suvišne kilograme, a da o tome ne vodimo računa. Poboljšaju se i probava, raspoloženje i razina energije.

Isprobajte snagu patentiranog mixa voćnih i povrtnih ekstrakata koji:

  • Resetira tijelo te ga smjesta potiče na mršavljenje,  
  • Poboljšava raspoloženje te povećava razinu energije tijekom mršavljenja,
  • Pomlađuje i ubrzava metabolizam te
  • Topi masnoće 24/7, kao da smo cijelo vrijeme tjelesno aktivni.

Sa Sensilab SlimCut-om nema rizika. Jedino što možete izgubiti su suvišni kilogrami!
Dajemo vam 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana ne budete zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!

Preporučamo

Želite li iskusiti rezultate poput Snježane i Vlatke? Postići ćete ih uz SlimCut Rapid Effect paket - dvostruki učinak za rapidno brzo gubljenje težine. SlimCut paket s najbržim rezultatima do sada!