Kako izgubiti kilograme pomoću zelene kave

Pod pojmom zelena kava podrazumijevamo ne zrela zrna biljke kavovca koja za razliku od uobičajenih zrna kave nisu pržena zato su zelene boje i ne smeđe. Osim toga takva zrna sadrže i klorogenu kiselinu koja se tijekom procesa prženja uništi zato je njena količina u prženim zrnima vrlo mala.

image

Možemo li smršaviti sa zelenom kavom?

Ekstrakt zelene kave se kao prehrambeni dodatak koristi već više od 15 godina. Brojna istraživanja otkrila su da ima ekstrakt zelene kave pozitivne učinke na zdravlje. Naime blagotvorno djeluje na oboljele od bolesti srca i krvnih žila, dijabetesa, premjerne tjelesne težine i drugih bolesti.

Kako zelena kava ubrzava mršavljenje

Zelena kava pomaže kod gubitka viška kilograma zbog sadržaja klorogene kiseline koja smanjuje apsorpciju šećera iz škroba i tvorbu masnih stanica u tijelu te poboljša razinu kolesterola u krvi. Osim toga zelena kava djeluje i u stanju mirovanja odnosno ne ovisi o tjelesnoj aktivnosti, ali učinak je svakako veći ako je prisutno i gibanje. Zelena kava pomaže kod mršavljenja i kod uobičajene svakodnevne prehrane, a učinak ćete svakako povećati ako pazite da vaša prehrana bude uravnotežena, redovita i zdrava. 

Jesu li svi proizvodi zelene kave učinkoviti?

Prehrambeni dodaci zelene kave mogu sadržavati različite koncentracije klorogene kiseline. Kod odabira proizvoda provjerite deklaracije različitih proizvoda i odlučite se za onog koji vam nudi najvišu kvalitetu. Dodaci koji su se koristiti u većini istraživanja i pokazali su pozitivne učinke na mršavljenje sadržavali su prosječno 49% klorogene kiseline. Zato je Sensilab prehrambeni dodatak Green coffee idealan odabir.

Zašto Sensilab Green coffee?

Jer sadrži najbolji kombinaciju prirodnih sastojaka:

1. Zrna zelene kave

  • povećaju energiju, doprinose boljem raspoloženju,
  • pomažu regulirati tjelesnu težinu
  • zaustavljaju prekomjernu želju za hranom

2. Guaranu - poznata je po visokom sadržaju prirodnog kofeina zato poboljšava budnost i koncentraciju te zaustavlja osjećaj gladi i smanjuje masne naslage.  

3. Vitamin B3 - pomaže regulirati metabolizam tijela i optimizira metabolizam ugljikohidrata. Igra važnu ulogu u mehanizmu koji kontrolira razinu energije u tijelu. Osim toga, vitamin B3 je uključen u proces reguliranja težine.