SlimCut izazov 2. tjedan: Kako do čvrste stražnjice?

Jao, istina. Kada zamiriše proljeće, priroda izgleda prekrasno, ali negdje duboko u nama probudi se alarm koji uporno maše sa slikom kupaćeg kostima ispred našeg lica.

image

Ajme! Hoće li mi bikini od prošle sezone uopće još pristajati? Ne da su toliko lijepi, ali poteškoćom pronađemo pravi model koji sakrije široke bokove i stražnjicu te ujedno još naglasi gornji dio kako treba.

Puno se toga, doduše, može riješiti sa odgovarajućim krojem kupaćih, ali svejedno mislim da ne postoji više naporna radnja, nego kupnja prikladnog, udobnog i uz sve to još lijepog kupaćeg kostima.

Možda vrijedi u ovoj sezoni razmisliti o drugoj strategiji. Umjesto kupaćeg kostima koji će uljepšati našu stražnjicu, stražnjicu uljepšajmo same. Ima još vremena.

Sa SlimCut-om i vježbanjem će biti kupnja kupaćeg kostima mnogo lakša  

Vi uživajte u SlimCut proizvodima koji tope masne naslage najproblematičnijih dijelova tijela, dok ću ja pripremiti za ovaj tjedan vježbu u kojoj ćete probuditi sve mišiće stražnjice i nogu, i one za koje niste ni znale da ih imate.

Pri oblikovanju čvrste stražnjice zapravo postoji samo jedan recept: za nju je treba zaista raditi!

Ovo ne želi čuti nitko, ali je istina. I vježbanjem jednom tjedno, nećemo postići rezultate.

  • Valja vježbati redovito,
  • intenzivno i
  • jako izolirano.

Ako želimo postići zaista lijepu stražnjicu, onda teški utezi nisu pravi odabir. Stražnjicu trebamo oblikovati jako izolirano, dakle kada idemo na podlogu, izoliramo trup i poput kipara oblikujemo stražnjicu sa svih strana.

Video vježba za fit stražnjicu

 

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod
KOŽA
-50%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 51,98 EUR(391,67kn)
Pogledajte proizvod