Kako afrički mango utječe na mršavljenje

Afrički mango zovu čudesnom namirnicom koja topi višak kilograma, te ima snažan učinak na sagorijevanje masti. Za razliku od običnog manga, afrički mango sadrži sjemenke koje su izrazito bogate proteinima. Najzanimljivija činjenica je, da pomoću prirodnih sastojaka ubrzava vaš metabolizam što utječe na gubitak tvrdokornih masnoća na trbuhu, bedrima i stražnjici. Uz to je bogat vlaknima, koja ne samo da ubrzavaju probavu, nego i zbog jedinstvene strukture suzbijaju našu potrebu za hranom.

image

Što su pokazala istraživanja

MangoFit+ sadrži patentiranu kombinaciju ekstrakta i koncentrata 14 vrsta voća i 8 vrsta povrća. Klinička istraživanja potvrđuju da dnevnim unosom barem 900 mg spomenute kombinacije, s tjelesnom vježbom na tjedan koja traje oko 30 minuta, dnevnim unosom 2000-2500 kcal hrane kod muškaraca i 1800-2000 kcal hrane kod žena, u 3 mjeseca možete izgubiti više od 6 kg kilograma. Uz to, za više od 50 % povećava energiju i vitalnost što potvrđuje i 67% korisnika

C. Dallas, M. CLOAREC2; A combination of fruits and vegetable based polyphenols and vitamins B (Fiit-NS®) help promote Vitality, Well-being , Lipid Profile and Weight Control in Obese Volunteers.

Savršena kombinacija voća i povrća

Kombinacija voća i povrća u proizvodu MangoGit + nije samo odličan izvor vitamina i minerala, nego i bogat izvor polifenola, flavonoida, kofeina i vitamina B3 koji svojim djelovanjem:  

  • Pomažu kod gubitka prekomjerne tjelesne težine i topljenju masnih naslaga  
  • Djeluju antioksidativno, usporavaju proces starenja i štite tijelo od negativnih posljedica slobodnih radikala  
  • Pomažu u boljem raspoloženju i većoj vitalnosti.

Zašto izabrati  MangoFit+ ?

Pitanje koje se nameće mnogima je, koji dodatak prehrani izabrati za bolje raspoloženje, energiju i pomoć u reguliranju tjelesne težine? Poboljšana formula proizvoda MangoFit+ nudi alternativu onima koji žele:

  • regulirati tjelesnu težinu,
  • zaustaviti apetit i
  • osjećati se puni energije