Kako afrički mango utiče na mršavljenje?

Afrički mango je ime čudesne namirnice koja sagoreva višak kilograma i ima snažan efekat na sagorevanje masti. Za razliku od običnog manga, afrički sadrži semenke koje su izuzetno bogate proteinima. Najzanimljivije je to, da pomoću prirodnih sastojaka ubrzava vaš metabolizam, što doprinosi eliminaciji tvrdokornih masnih naslaga sa područja stomaka, butina i zadnjice. Uz to je bogat vlaknima koja ne samo da ubrzavaju probavu, već i smanjuju našu potrebu za hranom zbog svoje jedinstvene strukture.

image

Šta su pokazala istraživanja?

Duplo-slepo in vitro ispitivanje sprovedeno u Kamerunu, u Africi, pokazalo je da afrički mango ima snažan uticaj na gubitak viška telesne težine. Kako ovo istraživanje nije bilo dovoljno, dalja ispitivanja su sprovedena na ljudima.

U toj studiji su 102 gojazne osobe podeljene u dve grupe: jedna grupa je dva puta dnevno pre obroka uzimala afrički mango, a druga placebo. Svi ispitanici su nastavili sa uobičajenim režimom ishrane i vežbi. Tokom ispitivanja je meren procenat masnoće u telu, telesna težina, obim struka, nivo glukoze u krvi, ukupan holesterol i slab holesterol te parametri koji ukazuju na prisustvo upalnog procesa u telu. Utvrđeno je da je grupa koja je uzimala afrički mango značajno izgubila na težini, za razliku od osoba koje su uzimale placebo.

 

Ključnu ulogu ima hormon leptin

Afrički mango je najnovije otkriće na području gubitka prekomerne telesne težine. Utvrđeno je da deluje na nivo hormona leptina, koji je poznat kao hormon koji reguliše metabolizam i telesnu težinu. Pored toga utiče i na povećanje proizvodnje hormona adiponektina, koji povećava osetljivost na insulin, zbog čega sagorevamo više masnoće.

 Kombinacija afričkog manga, voća guarane i zelenog čaja je dostupna u vidu dodatka ishrani MangoFit. To je jedini dodatak ishrani koji dokazano kontroliše nivo leptina i time pomaže pri suzbijanju naše potrebe za hranom.

 

Zašto MangoFit?

  • Dokazano pomaže pri mršavljenju
  • Smanjuje apetit
  • 100% prirodnog porekla
  • Pospešuje metabolizam
  • Mogu ga koristiti vegani i vegetarijanci

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR Standardna cijena 83,97 EUR
Pogledajte proizvod