Kada se sakrije sunce vrijeme je za ulje bakalara

Znate li da je vitamin D vrlo važan za  tvrdoću kostiju i zubi te za pravilno djelovanje imunološkog sustava? I  da li znate da je to jedan od vitamina kojeg nam najviše nedostaje u našem organizmu? Pročitajte kako ga možete na prirodan način unijeti u tijelo, kako vam ga ne bi nedostajalo i za vrijeme hladnih mjeseci. 

image

Nedostatak vitamina D češći je u jesen i po zimi kada se većinu vremena zadržavamo u zatvorenim prostorima i daleko od sunca, kada imamo veći dio tijela pokriven i kada je vrlo malo sunčanih dana – naime vitamin D prirodno nastaje u našoj koži kada je ispostavljena sunčanim zrakama.

Ulje jetre bakalara – trojna snaga vitamina D, vitamina A i omega 3

Ako ste i vi među onima koji za sebe žele samo najbolje te najprirodnije i brine vas nedostatak vitamina D, priuštite svom tijelu dobar stari recept naših baka – ulje jetre bakalara, ali koje nema neugodan okus.

Upravo zato je za vas novi Sensilabov proizvod Ulje jetre bakalara (Cod LIver Oil) najbolji odabir jer je najbogatiji izvor vitamina D.

Tradicionalna upotreba temelji na stogodišnjim pozitivnim iskustvima, dok su moderna istraživanja pokazala što sve ulje bakalara sadrži i kakvi su njegovi učinci.

Kombinacija masnih kiselina omega-3, vitamina D3 i vitamina A pravi je balzam za naš srčano-žilni sustav, kosti, zube, kožu i oči te blagotvorno uteče na cijelo tijelo.

Receptore za vitamin D (mjesta za koja se vitamin D veže) našli su po cijelom tijelu, zato nije iznenađujuće da se skoro kod svih bolesti i tjelesnih stanja vitamin D je jedno od glavnih mikro hranjivih tvari za normalno funkcioniranje tijela.

Među najpoznatijim koristima vitamina A, koji se također nalazi u Ulju jetre bakalara, svakako je održavanje dobrog vida. Vitamin A je ključan za normalno funkciniranje mrežnice. U mrežnici se nalaze posebni receptori koji svjetlosne podražaje (fotone) pretvaraju u električne ili živčane impulse i preko živčanih stanica ih šalju do mozga koji dalje procesira taj signal.

Osim toga je Ulje jetre bakalara dobar izvor omega-3 masnih kiselina DHK i EPK, zato je odlična nadopuna vašoj svakodnevnoj prehrani. DHK i EPK doprinose zdravlju srca i krvnih žila, poboljšavaju funkcije mozga i djeluju protuupalno.

Neke od brojnih koristi redovite upotrebe ulja jetre bakalara

  • Poboljšava reakcije imunološkog sustava
  • Doprinosi zdravim te tvrdim kostima i zubima
  • Smanjuje upale u tijela
  • Smanjuje nivo 'lošeg' LDL kolesterola u krvi
  • Doprinosi zdravlju srca i mozga
  • Doprinosi očuvanju dobrog vida
  • Za zdrav izgled kože

Ako tražite prirodan proizvod koju će vas opskrbiti vitaminom D tijekom cijele godine, onda je Ulje jetre bakalara odličan odabir. Kombinacija vitamina D, vitamina A i omega-3 masnih kiselina pruža dodatnu potporu vašemu imunološkom sustavu.

Za vas smo zrake sunca uhvatili u kapsulu.