Ne možete smršaviti? Da li ste pomislili na jetru i limfni sustav?

Sve više i više ljudi se bori sa prekomjernom tjelesnom težinom, ali malo tko zna da se za neuspješnim mršavljenjem skriva nepravilno djelovanje jetre i limfnog sustava.  

image

Mršavljenje zna biti dugotrajan i mukotrpan proces, osobito ako su zbog viška kilograma krivi i geni. Često imamo osjećaj da kilogrami stoje i da ih se nikada nećemo riješiti. Za to možemo okriviti jetra koja su glavni izvor sagorijevanja masnoća te limfni sustav. 

Jetra, koja je zasićena toksinima, ne može učinkovito sagorijevati masnoće

Ako su jetra zasićena toksinima i teškim tvarima, njihovo djelovanje je znatno sporije, što znači, da se nakupljena masnoće sagorijeva sporije, a ne onako kako bi mi to željeli. 

Posljedice:

  • dolazi do hormonalne neravnoteže,
  • oko područja trbuha se nakuplja masnoća,,
  • dolazi do nadutosti,
  • zadržava se vode u tijelu (oticanje),
  • dolazi do probavnih smetnji,
  • povećava se celulit.

Detoksicirajte se!

Prije mršavljenja, trebali bi detoksicirati svoje tijelo i na taj način ukloniti štetne tvari koje ugrožavaju tijelo i prijetnja su vašem zdravlju.Trebali bi konzumirati što više svježeg voća i povrća kao što su orasi, avokado, nar, brokula, cvjetača, radič, luk, češnjak koje je važno za pravilno djelovanje jetre.

Kretanjem, te unosom tekućine, pobrinite se za limfni sustav

Limfni sustav je važan jer brine za ispuštanje svih otpadnih tvari i bakterija koje imamo u tijelu. Bez odgovarajuće fizičke aktivnosti, pravilnih namirnica i dovoljnog unosa vode, limfni sustav je usporen, javlja se nadutost, celulit i podbuhlost obraza. Kako bi vaš limfni sustav djelovao optimalno, više se krećite. Dovoljna je i samo dnevna šetnjica koje će poboljšati cirkulaciju i utjecati na metabolizam.  

U što većoj mjeri se klonite alkohola i kofeina, a u jelovnik ubacite jutarnju toplu limunadu koja je odlična za zdravlje limfnog susta kao i za reguliranje metabolizma, te pijte što više tekućine bez šećera. Kao i kod jetre, za zdravlje limfnog sustava pobrinite se konzumiranjem svježeg voća i povrća. 

Šećer? Na njega zaboravite!

Šećer krade tijelu esencijalne tvari koje su važne za pravilno djelovanje jetre i limfnog sustava, pa mu se pokušajte oduprijeti. Šećer i njegove sve češće nezdrave zamjene nalaze se u skoro svakoj prerađenoj namirnici. Sadrže ga i neke zubne paste i lijekovi.

 

 Na ovaj proizvod imate 100% garanciju, što znači da ako niste zadovoljni s rezultatima, u roku od 30 dana možete vratiti prazne kutije i dobiti povrat novca.