Jetra je nevjerojatan organ, zašto ga onda tako ignoriramo?

Što više razumijemo svoje tijelo, veća je vjerojatnost da ćemo mu pružiti dovoljno paženje i pokazati poštovanje. Jetra je nevjerojatan organ, ako ćemo se brinuti o pravilnom radu jetre, to će nam se vratiti u pozitivnoj mjeri. Na žalost, ima nas dosta koji zanemarujemo i ne štitimo našu jetru i tako je jetra izdana od nas samih.

image

Zašto je tako važna?

Jetra je najveći organ u tijelu koji je odgovoran za približno 500 funkcija. Taj vitalni organ obrađuje sve što konzumiramo, udišemo ili apsorbiramo kroz kožu. Njezina funkcija je da razgrađuje i uklanja štetne tvari. Jetra je kao skladište u kojem pohranjujemo energiju i sve tvari koje su od važnog značaja za naše tijelo. Pošto jetra obavlja puno vitalnih funkcija, može doći do velikih promjena u tijelu kada se ona ošteti.

Kako će vam biti vjerna vaša jetra?

Jetra je radoholičarka. Radi uvijek i svakodnevno kako bi ispunila svoju obavezu. Kada je na odmoru je vrijeme za paniku. Zato ju počnite cijeniti i pobrinite se za detoksikaciju kako bi vam i dalje uspješno obavljala sve funkcije u organizmu.

Detoksikacija jetre = detoksikacija tijela i mršavljenje

U autu uvijek promijenimo ulje, pazimo i na ljetno i jesensko čišćenje stana ali skoro nitko od nas ne brine za redovito čišćenje tijela. Čišćenje jetre je jedan od najboljih načina za mršavljenje, što je dokazana i od strane stručnjaka.  Nismo svjesni da jetra ima bitnu ulogu pri razgradnji masnoća. U svakom slučaju je skoro jednako važna kao i trbuh i probavni trakt u procesu gubitka kilograma. Jetra proizvodi žuč koja je važna kod razgradnji masnoća – zato ako želite smršaviti, detoksikacija jetre vam mora postati prioritet.

Ako otkazuje jetra, pozdravite se od tijela!

Detoksikacijom tijela ćete očistiti cijelo tijelo, pa je važno da počnete s detoksikacijom organa koji je odgovoran za pravilan rad cjelokupnog organizma. Važno je da jetre ne opterećujemo s nezdravim životnim stilom, slabom prehranom, stresom, alkoholom i pušenjem.

Kada krenete s detoksikacijom jetre, osjećati ćete nevjerojatan učinak. Čista jetra će vam omogućiti da vaše tijelo ponovno zadiše energijom i dat će vam snagu kako bi bili produktivniji i lakše obavljali svakodnevne obaveze.

Global Healing Centar kaže da je jetra organ pretvorbe. To znači da nam omogućuje da promijenimo jednu tvar u drugu. Detoksikacija jetre će nam omogućiti pravilan protok hranidbenih tvari i bitno nam povećati energiju. Ne samo to, uklanjajući štetne tvari iz tijela, čistimo i kožu koja postaje čišća i svježa.


Htjeli bi se pobrinuti za svoju jetru na prirodan način?

Hepafar je nadopuna prehrani za detoksikaciju i regeneraciju jetrenih stanica. Ako konzumirate alkohol, masnu i prerađenu hranu, malo se krećete ili uzimate lijekova, savjetujemo vam da razmislite o Hepafar nadopuni prehrane koja uspješno uklanja posljedice nezdravog načina života.

Proizvod možete uzimati neprekidno i svojoj jetri osigurati tretman kakvi zaslužuje.

Ne zaboravite, masna jetra usporava djelovanje organizma, a mi možemo osjetiti probleme s povećanom tjelesnom težinom i lošim raspoloženjem. Ako imate problema s gubitkom kilograma ili masnoćama oko trbuha, Hepafar je proizvod kojega zasigurno trebate.