Jedem slatko a mršavim? Da, moguće je!

Možete li se oduprijeti kolačima nakon obroka, sladoledu ili ukusnoj čokoladi? Ako je vaš odgovor NE, neka tako i ostane, jer zaista, ne trebate zatvarati oči pred ukusnim kolačima, niti vas ne treba gristi savjest zbog toga. Možete smršaviti bez odricanja slatkog grijeha!

image

 

Čudesan sastojak

Poznajete li moć zelene kave? Zelena kava za razliku od prženih zrna sadrži iznimnu količinu klorogenične kiseline. Taj snažan antioksidant usporava razgradnju glukoze  nakon obroka i time: 

  • smanjuje apetit,
  • sprječava gomilanje masnoća,
  • oblikuje vitku liniju,
  • utječe na gubitak kilograma.

Zelena kava s ojačanim učinkom

Probali ste smršaviti sa zelenom kavom ili ste na pragu da je pokušate? Ne zadovoljite se sa proizvodima koji sadrže samo zelenu kavu! U Sensilabu su napravili proizvod koji je namijenjen svima koji se teško odupiru slatkišima, i napravili inovativnu kombinaciju prirodnih sastojaka koji sprječavaju razgradnju konzumiranog šećera.

Moć zelene kave je ojačana sa sljedećim prirodnim sastojcima:

  • Gymnema sylvestre koja smanjuje kaloričnu vrijednost konzumiranih slastica
  • Bijela murva ili bijeli dud koji smanjuje apetit
  • Kora cimeta, vitamin B6 i krom sprječavaju prekomjeran porast šećera u krvi

Bez odricanja do vitke linije

Čokolada, keksići, sladoled…svega toga bi se trebali odreći ako želimo smršaviti, no vjerojatno i to ne bi bilo dovoljno. Zato proizvod SlimGo Sugar Blocker na prirodan način uništava kalorije i smanjuje potrebu za slatkom hranom.


 Naručite ovdje, budite među prvima! >>



 

Od sada više ne trebate osjećati grižnju savjesti kada pojedete komad torte, niti ne trebate brinuti za viška kilograma, jer SlimGo Sugar Blocker će se pobrinuti da svakim danom potreba za slatkim bude sve manja i manja.