Je li moguće smršaviti bez restriktivne dijete?

Čini se kako je ljudsko tijelo programirano da se prejedamo hranom s visokim udjelom ugljikohidrata i masti. Stručnjaci su zaključili kako je siječanj zapravo najgori mjesec za otići na dijetu, jer nam je nakon blagdanske sezone još uvijek teško reći "ne" slasnim jelima.

image

"Mogli bismo pomisliti da nam je evolucija dala priliku prepoznati kada smo pojeli dovoljno, no naša tijela očito se ne mogu nositi s kontroliranjem unosa hrane. Zbog toga što je moderna hrana pretrpana šećerom i umjetnim zaslađivačima, naše tijelo dobiva dodatnu potrebu za njihovom konzumacijom. Ovo se ne može izbjeći nikakvim evolucijskim mehanizmom", objašnjava Dr. Andrew Higginson, jedan od istraživača pri sveučilištu Exeter.

No, ožujak je idealan mjesec kada bismo se trebali posvetiti brizi o svom tijelu, posebice ako do ljeta želimo izgledati pokoji kilogram lakši.

Zašto rigorozne dijete ne funkcioniraju?

Pretjerano rigorozna dijeta može uzrokovati poteškoće, ne samo zbog viška kilograma koji se mogu nakupiti zbog tzv. "yo-yo efekta", već i srozati naše samopouzdanje i snagu volje. Željeni ciljevi mogu biti problem onima koji se konačno žele riješiti viška kilograma, ali jednostavno to ne mogu ostvariti.

Umjesto da se uzaludno izgladnjujete, isprobajte izgubiti kilograme s novom I Slim With linijom!

Rješenje nikad nije bilo pristupačnije

Malinie inovativan je proizvod koji će vam pomoći u gubljenju kilograma čak i bez restriktivne dijete! Naravno, za dodatne rezultate preporučljivo je prakticirati zdravu prehranu i redovito se baviti tjelovježbom.

Ketoni maline (Raspberry ketones) su fenolni spojevi, koji se nalaze u malinama i pružaju im prepoznatljiv miris. U Sensilabu smo ketone maline spojili s ekstraktom gorke naranče koji sadrži sinefrin, i ekstraktom mate, koji sadrži kofein. Na taj način smo postigli zajedničku potporu djelovanja svih aktivnih sastojaka na reguliranje tjelesne težine uz odgovarajuću prehranu i tjelesnu aktivnost.

Malinie doprinosi reguliranju tjelesne težine tako da ubrzava metabolizam masti i povećava učinak vježbe uz odgovarajuću i prilagođenu prehranu.  

Biljka mate je slična kavi ili čaju, pomaže ukloniti umor i nema negativnih utjecaja na zdravlje. Zbog sadržaja kofeina pomaže regulirati tjelesnu težinu i smanjuje osjećaj gladi. Sadrži antioksidante koji neutraliziraju slobodne radikale koji se oslobađaju u procesu reguliranja tjelesne težine.  

Ekstrakt gorke naranče sadrži sinefrin. Sinefrin je po strukturi sličan efedrinu, tvari koja je poznata po tome što poboljšava termogenezu (proces u kojem naše tijelo sagorijeva kalorije i ih pretvara u energiju). Sinefrin aktvira beta-3 receptore u masnim stanicama, koje su uključene u oslobađanje masnih kiselina iz masnih rezervi. Dnevno se preporučuje konzumiranje 4-20 mg siniferina u esktraktu gorke naranče. EFSA zdravstvene tvrdnje: Doprinosi kontroli tjelesne težine, pomaže u održavanju zdravlja masnog tkiva, podržava metabolizam masti i ugljikohidrate. Ne utječe na san, pomaže da se opušteno nosite sa svakodnevnim stresom i užurbanim načinom života.