Jasmina: Nikako se nisam mogla riješiti viška kilograma nakon poroda!

35-godišnja Jasmina je nakon poroda imala probleme s kilogramima, kao i mnoge druge žene. Za vrijeme poroda se je udebljala čak 25 kilograma koji se nikako nije mogla riješiti. »6 mjeseci nakon poroda izgledala sam kao da sam još uvijek trudna.« priznaje Jasmina.

image

»Probala sam brojne dijete ali niti jedna nije bila učinkovita. Kada sam bila na dijeti, umjesto da sam se riješila kilograma, samo sam ih još više dobila.« kaže Jasmina.

Muž joj je našao rješenje

Jasmina je zbog problema s kilogramima bila vrlo loše volje, nije imala samopouzdanja i izgubila je nadu da će ikada smršaviti. To je  naravno primijetio i njezin muž. U njegovim očima to više nije bila njegova žena, nego neka druga osoba. Zato joj je predložio da isproba Slimmium proizvode za koje je čuo da imaju brojne zadovoljne korisnike i dokazano djelovanje.

Postigla je vidljive rezultate već nakon mjesec dana upotrebe

»Kupila sam topioc masnoća BootBurn ACTIVE z XXL učinkom koji ima okus manga. Nakon što sam ga popila vrlo me je iznenadilo da sam imala puno više energije, a istovremeno mi je pomogao riješiti se masnih naslaga. U mjesec dana sam uspjela vidljivo smršaviti.«

Jasmina napitak Bootburn Active preporuča svima

Jasmina se zahvaljujući tom vrhunskom napitku približava tjelesnoj težini koju je imala prije poroda. Oduševljena je s učincima napitka BootBurn ACTIVE s XXL snagom i preporuča ga svima koji:

  • imaju probleme s kilogramima,
  • kojima nedostaje energije,
  • se žele riješiti masnih naslaga

Napitak BootBurn ACTIVE s XXL snagom topi za 16% više masnoća te pomoću 13 prirodnih sastojaka čak 5x brže smanjuje višak kilograma.

Kako djeluje BootBurn ACTIVE napitak?

Na prirodan način podiže unutarnju temperaturu tijela i tako ubrzava topljenje masnoća. Iako njegovo djelovanje ne možemo osjetiti, rezultati se na našem tijelu itekako vide.

Masni jastučići na bokovima i trbuhu nestaju brže nego što bi očekivali. A što je najvažnije njegov XXL učinak postiže se i bez vježbanja. Djeluje i u mirovanju!