Istopite "ljubavne ručke" za samo 10 dana!

Svima je već poznato da je šećer naš najveći neprijatelj kada smo na dijeti. Ugljikohidrati su općenito velika prijetnja vašoj figuri. Otkrivamo vam možete na najbolji način istopiti "ljubavne ručke" tako da uspješno na kontrolirate razinu šećera u krvi, regulirate probavu i metabolizam, a sve to će vas učiniti lakšima u samo 10 dana!

image

Ugljikohidrati su osnova svakog zdravog načina prehrane jer pružaju energiju svim tjelesnim stanicama. Problem se javlja kada u tijelo unosimo previše ugljikohidrata ili kada većina njih ima visoki glikemijski indeks. Takva se hrana brzo pretvara u jednostavne šećere. S obzirom da je tijelo veoma učinkovito, sav višak šećera automatski pohranjuje u obliku masti. Ako svakog dana jedemo više nego je našem tijelu zaista potrebno, počinju se akumulirati dodatni kilogrami.

Dijeta s niskim unosom ugljikohidrata učinkovita je samo kratkoročno

Upravo tome su doskočili stručnjaci u Sensilabu i kreirali zdrav i iznimno učinkovit program 10 Days Fast Slim koji će vas dovesti do cilja bez gladovanja, bez iscrpljivanja i što je najvažnije, kilogrami će nestati trajno.

10 Days Fast Slim nisu samo još jedne kapsule. 10 Days Fast Slim je intenzivan i cjeloviti program za zdravo i učinkovito gubljenje kilograma koji se neće vraćati. Naime, ova vrsta dijete ograničava unos ugljikohidrata te promovira povećan unos proteina.

Zašto?

Najveće pogodnosti koje pruža ovakav princip je "instantni gubitak kilograma". Osjećaj sitosti traje duže što direktno dovodi do smanjenog unosa hrane. U ovom slučaju apetit je toliko smanjen da možete izgubiti i dvostruko više kilograma za razliku od nekih drugih dijeta. Štoviše, zahvaljujući ketozi, sa smanjenim unosom ugljikohidrata sagorijevamo više masti.

Termin "otići u ketozu" podrazumijeva imati deficit šećera u krvi, što tijelo tjera na korištenje rezerve koja je u tijelu pohranjena u obliku masti, a to je ujedno i jedini izvor energije.

 

Manje masti, bez osjećaja gladi i bolja probava

Još jedna pogodnost proteinske dijete je ta što su proteini termogenični - a to znači da naše tijelo treba više energije da ih probavi. Štoviše, čak 20 do 30 posto energije koju dobijemo kroz hranu trošimo samo da bi ju probavili.


Primjer jelovnika kojeg dobijete u paketu s 10 DAYS Slim Fast

Doručak: Omlet sa slaninom i sirom + kava
Ručak: Kozice, šparoge i feta sir
Večera: Piletina s povrćem

Na vašu e-mail adresu stići će plan prehrane za svih deset dana, a koji će vam pomoći da postignete osjećaj sitosti, potaknete rad probave i metabolizma te izgorite više masti.

Osim toga, poklanjamo vam i BESPLATAN PLAN VJEŽBANJA kojeg su sastavili vrhunski fitness profesionalci kako bi vam pomogli da u što kraćem vremenskom roku ostvarite što bolje rezultate. Tjelesna aktivnost pomaže većem trošenju kalorija te omogućuje izgradnju mišićne mase i zdravo mršavljenje.

Kako 10 DAYS Fast Slim djeluje?

Paket 10 DAYS Fast Slim sadrži kombinaciju 3 prirodna dodatka prehrani  koji pomažu brzom gubitku zadnjih nekoliko kilograma viška:

  • kapsule A - Drainer - detoksiciraju organizam i izlučuju suvišnu vodu te tako organizam pripremaju na intenzivan proces mršavljenja,
  • kapsule B - Glucose Balance - uravnotežuju razinu krvnog šećera i tako sprječavaju iznenadne napade gladi, potiču razgradnju masnoća te gubitak viška kilograma,
  • kapsule C - Metabolism Support - sprječavaju apsorpciju masnoća unesenih hranom, pospješuju topljenje masnih naslaga i doprinose izvanrednim rezultatima u 10 dana!

Osim učinkovitih kapsula cjeloviti program sadrži specijalan program prehrane koji su pripremili nutricionisti i u kojem nema gladovanja ni brojanja kalorija. Obroci su zdravi, uravnoteženi i iznimno laki za pripremu.