I vi možete biti super-žena!

Današnji tempo života, svakodnevni stres na poslu i neizmjerna želja da bi naš dom bio savršen kao iz bajke, u nama budi osjećaj nemoći. Upravo to je doživjela i 40-godišnja Marina koja nam je povjerila svoje osobno iskustvo.

image

Marina je zaposlena u vrtiću i njen posao ju vrlo veseli. »Rad s djecom je također i velik izazov te odgovornost. Posebno ako djeci želiš ponuditi najviše od sebe, poduprijeti ih biti im uzor.« kaže Marina.
Marina je 40-godišnja žena puna životne energije i elana, svoje slobodno vrijeme posvećuje sportskim aktivnostima, druženju s prijateljicama i obitelji. »Često sam imala osjećaj da dan ima premalo sati za sve što sam htjela napraviti.« sjeća se Marina svojih napornih dana kada njen dnevni raspored nije bio takav kakvog si je zamislila.

Sve što se je dogodilo Marini, može se dogoditi i vama

Često se je brinula o nevažnih stvarima zato je ponekad imala probleme sa spavanjem. Opisani Marinini problemi ukazuju i na povišen kortizol, hormon koji spada među tzv. stresne hormone. Nastaje u nadbubrežnoj žlijezdi i iz nje s izlučuje kod svake stresne situacije. Njegova uloga je da naše tijelo pripremi na akciju kako bi se primjereno odazvali na stresnu situaciju u kojoj se nađemo.

Marina je zaželjela prirodno rješenje za njene probleme koje bi joj pomoglo da smanji stres, da se smiri i opusti. Ubrzo se je upoznala s AdrenaLuxom, proizvodom koji se najbolje pobrine za zdravlje nadbubrežne žlijezde i nudi joj maksimalnu potporu. Isprobala ga je i bila je oduševljena: »Već nakon deset dana korištenja primijetila sam da sam mirnija, da imam više energije, osjećala sam se opušteno i počela sam pozitivno gledati na svijet oko sebe.«

 image       

Na slici je 40-godišnje gospođa Marina koja se je vrlo zadovoljna upotrebom AdrenaLuxa.

Uporaba AdrenaLuxa vrlo je jednostavna: svakoga dana nakon doručka popijemo po jednu kapsulu s 2 decilitra vode. Gljiva Cordyceps koja se skriva u toj kapsulici ojačati će imunološki sistem, na potpuno prirodan način sniziti nivo krvnog tlaka i blagotvorno utjecati na rad mišića te nam podići energiju. Ginseng će se pobrinuti za probavu i poboljšati psihičke te umne sposobnosti, rodiola će potaknuti rad živčanog sustava i povratiti vitalnost te spriječiti sagorjelost.

Delovanje AdrenaLuxa još je i bolje jer sadrži pantotensko kiselinu odnosno vitamin B kojeg nazivamo i antistresni vitamin. Naime, pantotenska kiselina je ključna za proizvodnjo energije u tijelu jer sudjeluje pri pretvorbi hrane u energiju i ima glavnu ulogu kod sinteze hormons u nadbubrežnoj žlijezdi i crvenih krvnih stanica.

Provjerite da li je i vaša nadbubrežna žlijezda oslabljena:
• umorni ste bez razloga
• muči li vas glavobolja i bolovi u leđima
• ujutro teško ustanete iako ste rano išli spavati
• često se osjećate preopterećeni
• često ste bezvoljni i bez veselja za bilo što
• nakupljaju se vam kilogrami
• dugo se oporavljate ako se razbolite ili ste u stresnoj situaciji
• često previše solite hranu i težite za slanim proizvodima

Hvala AdrenaLux jer si smirio moj kortizol!

"Radim u vrtiću što me jako veseli ali taj posao je istovremeno i veliki izazov te odgovornost. Posebice ako djeci želiš ponuditi najbolje to možeš, poticati ih i biti njihov uzor. Osim toga želim biti sportski aktivna, družiti se s prijateljicama, biti sa svojom djecom… zato sam često imala osjećaj da dan ima premalo sati za sve što sam htjela napraviti taj dan. Primjerila sam da se "brinem" za nevažne stvari, ponekad sam vrlo teško zaspala. Na Adrenalux sam slučajno naletila kada tražila nešto protiv stresa, nešto što bi mesmirili i opustilo. Već nakon 10 dana primijetila sam da samo mirnija i da imam više energije te sam ponovno počela pozitivno gledati na svijet. " Marina, 40 godina