I fitnes trenerica Renata Sopek ga preporuča

 

˝Maja iz Rijeke mi je napisala kako vježba kampanjski te da treba “spoj svega” jer želi da se rezultati vide odmah! Čarobni štapić nemam, ali pobornik sam kombiniranja svih zdravih “pomagača” tjelesne aktivnosti. Kako bi “naše Maje” ipak zadovoljne otišle na zasluženi godišnji, krenula sam u malo istraživanje.˝ kaže Renata.

.

image

Dragi moji, često me pitate o preparatima koje bi bilo korisno konzumirati tijekom treninga kako bismo pojačali sam učinak tjelovježbe.

Dakle, znamo da trebamo preparat koji će nam tijekom treninga dodatno podići temperaturu i pojačati topljenje masnoća. Budući da mnogi treniraju nakon napornog radnog dana, potreban nam je i energetski booster, a kako nam se iznad 30-e usporava metabolizam, i tu trebamo pomoć. Dakako, i fini okus bi bio poželjan, pa i na to treba misliti.

Volite li ananas? Ja volim!!

A još kad otkrijem prirodni termoburner s okusom ananasa, koji patentiranim načinom dobiva karnitin iz isključivo 100% čistog oblika L-karnitina, Carnipure, to je to!

Riječ je o Sensilabovom proizvodu BootBurn Active, koji uz Carnipure ima i dodatak guarane, mate i zelenog čaja koji su dobitna kombinacija za rješavanje stresa, umora i kilograma, a djeluju i kao diuretici.

Ono što mi se posebno sviđa je da smo “pokriveni” i kad ne vježbamo.

Kad nismo u drenažnom procesu, možemo konzumirati BootBurn Intensive s okusom breskve! Ekstrakt zelene kave, đumbira (meni omiljen) i sjemenke kole s prirodnim kofeinom, i u ovoj fazi intenzivira topljenje masnoća, normalizira razinu šećera u krvi i uklanja osjećaj umora.

Preparat se treba popiti (vrećica se otopi u 2dl vode) nakon obroka pa si ostavite vremena kako ne biste trenirali neposredno nakon što ste nešto pojeli.

Znate što ću vam napisati na samom kraju…

Možda se odlazak na more bliži ali nikad nije kasno za zdrave životne navike! Svi se želimo osjećati dobro, prštati pozitivnom energijom i biti zadovoljni svojim izgledom. Samo malo volje i na najboljem ste putu da ostvarite željene ciljeve.

Želite li i vi iskušati Sensilab BootBurn, uz kod RENATAS20 možete ostvariti 20 % popusta.


Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod