Antonija Blaće: »Hlače koje su mi bile tijesne, sam nakon mjesec dana mogla bez problema obući.«

Voditeljica i producentica Antonija Blaće je popularno lice televizijskih ekrana. Kaže da njen svakodnevni dan izgleda kao 4 dana u 1. Pokraj tako natrpanog rasporeda je teško imati redovite obroke i vježbati. Zato je svoj organizam, malo pogurnula u višu brzinu i to pomoću ukusnog napitka od maline WaterOut i kapsula AdipoSlim.

image

»Često zaboravljam jesti, preskačem obroke ili pojedem nešto na brzinu.«

Antonija vrlo dobro zna koliko je važan zdrav način života, ali »kao i većini žena, često mi ponestane vremena. Stres je veliki dio moje svakodnevnice zato često zaboravljam redovito jesti, preskačem obroke ili pojedem nešto na brzinu,« kaže Antonija.

Iako ova slavna voditeljica popularnih ˝live show˝ emisija gledateljima izgleda odlično i u formi, sama kaže da joj u tako kaotičnom ritmu dobro dođe nešto što tijelo pokrene do više brzine.

»Dobro mi dođe nešto što tijelo pokrene do više brzine.«

Po preporuci prijateljice se zato odlučila za 2 Sensilabova najprodavanija hita: drenažni napitakWaterOut i AdipoSlim za ravan trbuščić, koji smanjuje do 50% masnoća na trbuhu. »Sastojci ova dva proizvoda su vrhunske kvalitete i klinički testirani. Pa sam pomislila, zašto ih ne bih i ja probala?!« kaže Antonija.

VIP PONUDA:

paketu Za ravan trbuh [30-dnevno mršavljenje] 3 pakiranja možete dobiti po 57% nižoj cijeni! Antonija čitateljima poklanja dodatnih 20% popusta!

Upotrijebite kod >> ANTONIJA

»Učinak napitka WaterOut me je vrlo ugodno iznenadio«

»Inače sam vrlo skeptična što se tiče proizvoda koji obećavaju brzo mršavljenje« priznaje Antonija, »ali učinak napitka WaterOut me je vrlo ugodno iznenadio. Još uvijek mislim da su zdrava prehrana i tjelovježba ključ do zdravlja i lijepog izgleda, ali ponekad treba organizam ubaciti u veću brzinu

»Oduševio me je WaterOut jer u nekoliko dana uklanja višak vode i otečenost i tijelo postane vitkije.«

Kada se riješimo sve te vode i otečenosti, u nekoliko dana izgledamo vitkiji i izgubimo nekoliko kilograma. Osim toga WaterOut XXL pomaže i smanjiti vidljivost celulita, jer potiče potkožnu cirkulaciju.

WaterOut je proizvod koji pomoću provjerenih biljnih sastojaka klinički dokazanoizlučuje 27% vode iz tijela i za 60% smanjuje otečenost i podbuhlost. »Kod većine žena je zadržavanje viška vode u tijelu vječni problem, zbog toga izgledamo lošije nego inače.«

»Nakon 2 tjedna osjećam se lakše i mišići se ljepše vide«

Antonija je već nakon par dana korištenja napitka WaterOut XXL primijetila da se osjeća lakša i puno bolje. »Nakon 2 tjedna su rezultati drenaže vidljivi i na prvi pogled. To više nije samo osjećaj lakoće, nego se i mišići za koje se trudite zaista ljepše vide.«

»Najbolji test koliko ste smršavili je test tijesnih jeans hlača«

Kao i mnoge druge žene i Antonija je s užitkom pratila rezultate svog truda preko konfekcijskih brojeva. Bila je oduševljena. »Hlače koje sam prije teško zakopčala i koje su mi bile „knap“, sam nakon mjesec dana mogla bez problema obući

Kod toga su joj pomogle i kapsuleAdipoSlim koje pomoću prirodnih sastojaka povećavaju sagorijevanje masnoća za 33% i za čak do 50% smanje masne naslage na trbuhu  koje su noćna mora brojnih žena.

»Ako mene pitate Waterout je – IN«

»Nakon mjesec dana upotrebe osjećam se odlično! Osjećam se lakše, voda mi više ne zastaje u tijelu, a to mi je do sad bio veliki problem! « rekla je Antonija oduševljena s rezultatima upotrebe WaterOuta i AdipoSlima.

VIP PONUDA:

paketu Za ravan trbuh [30-dnevno mršavljenje] 3 pakiranja možete dobiti po 57% nižoj cijeni!Čitateljima poklanjam dodatnih 20% popusta!

Upotrijebite kod >> ANTONIJA