Fat burner nove generacije koji uništava masnoće 5x većom snagom

Ako ste već čuli za fat burnere (topioce masnoća), sigurno još niste čuli za T5 fat burnere. To je potpuno nova generacija usavršenih topioca masnoća. Ako bi, dugoročno mršavljenje i povećavanje mišićne mase bilo jednostavno za postići, T5 ne bi niti postojali. Ali postoje i dati će vam izvanredne rezultate! 

image

Kako djeluju obični fat burneri?

Na različite načine povećavaju i ubrzavaju sagorijevanje masnoća. Najčešće ubrzavaju metabolizam, povećavaju potrošnju masnoća u mirovanju i kod kretanja, povećavaju termogenezu (masnoće se sagorijevanju kako bi se proizvela toplota) i smanjuju apsorpciju masnoća.

Kako djeluju T5?

Podižu proces sagorijevanja masnoće i mršavljenja na viši nivo. Ubrzavaju sagorijevanje masnoća s više različitih mehanizama. To zapravo ne osjećamo, ali ima snažne učinke na oblikovanje linije i gubitak viška kilograma.

Fat Out T5 Super Strength je vrhunski fat burner s visoko kvalitetnim sastojcima provjerenih dobavljača koji imaju sve potrebne certifikate čistoće i sigurnosti upotrebe. Primjeren je za sve koji bi željeli povećati tjelesnu izdržljivost kod svakog treninga i za one koji žele ubrzati metabolizam bez vježbanja i dodatnih napora.

Vidljivi rezultati u vrlo kratkom vremenu

Već slijedeći dan upotrebe smanjuje apetit, podiže nivo energije i motivaciju te poboljšava izdržljivost. A ako je stvarno vrhunski (kao što je Fat Out T5) pobrine se za pravilno djelovanje najvažnijih hormona odgovornih za mršavljenje.

Zašto je T5 Super Strength vaš jedini pravi odabir?

Vrhunski je i iz još jednog razloga, a to je da ima snažne učinke mršavljenja 5 u 1 – cilj svakog između tih učinaka je naravno topljenje masnoća i upravo zato su super snažna kombinacija:

  • Pomoću termogeneze poveća potrošnju masnoća za 33 % – čak i u mirovanju
  • Ubrzava metabolizam i podiže novo energije
  • Stabilizira nivo šećera u krvi i na taj način smanjuje napade gladi te produžava osjećaj sitosti
  • Sadrži poseban oblik željeza s 5x većom apsorpcijom, tako u stanice dovodi više kisika što povećava topljenje masnoća, smanjuje umor i povećava izdržljivost
  • Doprinosi normalnom djelovanju štitnjače i hormona štitnjače što je osnova za učinkovit gubitak kilograma

Djeluje i na žlijezdu štitnjaču, koja odlučuje o vašoj tjelesnoj težini

Alfa i omega vašeg metabolizma, drugim riječima koliko brzo ili sporo će vaše tijelo sagorijevati masnoće u energiju, je posebna žlijezda koju imamo na vratu – štitnjača.

Kako ju potaknuti da ubrza metabolizam? Potrebno joj je osigurati dovoljno hranjivih tvari prije svega minerala joda i aminokiseline tirozin. I upravo ta 2 sastojka se nalaze u Fat Out T5 Super Strength!

T5 svakako ne štedi sa sastojcima pa niti ne s topljenjem masnoća!

Fat Out T5 Super Strength osim glavnih fat burner sastojaka kao što je kofein i ekstrakt zelenog čaja sadrži još i 6 dodatnih prirodnih sastojaka koji direktno utječu na mršavljenje.

Tijelo potaknu na ubrzano topljenje masnoća (preko povećavanja nivoa energije, produživanja osjećaja sitosti, poboljšavanja raspoloženja, djelovanja na hormone…) To su minerali jod, krom i željezo, vitamin B3 te aminokiseline tirozin i taurin.