Drenažom izbacite vodu i otopite celulit

Jeste li ikada čuli za pojam limfna drenaža? Riječ je o medicinsko-kozmetičkom tretmanu koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva, time što aktivira tok limfe kroz limfne puteve.

image

Limfna drenaža je masaža sa sporim, promišljenim pokretima koji stimuliraju limfu, a time i izlučivanje toksina iz tijela. Učinak regenerirane limfe vidljiv je odmah, a s vremenom se još i postupno povećava.

Zašto zbog limfne drenaže izgledamo vitkije?

Kad limfne žlijezde ponovno profunkcioniraju, tijelo se počinje rješavati viška vode iz tijela zajedno sa svim toksinima koji se nalaze u potkožnom tkivu, a to dovodi do smanjivanja upalnih procesa koji se manifestiraju kroz stvaranje masnih stanica, formiranje masnih naslaga i celulita.

Pročistite limfe jednim pićem na dan

SlimCut Drainer napitak je s okusom ledenog čaja od breskve, a koji u potpunosti zamjenjuje limfnu drenažu u obliku masaže. 1 piće dnevno pomoći će vam da se u potpunosti oslobodite viška vode iz tijela i na taj način postignete najbrži učinak mršavljenja.

Ako ste već na dijeti, SlimCut Drainerom možete ubrzati rezultate, jer ovaj napitak funkcionira čak i ako se ne bavite nikakvom fizičkom aktivnošću.

Ako držite do svog zdravlja, limfnu drenažu trebalo bi napraviti redovito jer je stanje limfe snažno povezano s razinom aktivnosti. Drugim riječima, ako se vježbi ne možete redovito posvetiti, ukusni napitak SlimCut Drainer idealno je rješenje za vas.

Kako koristiti SlimCut Drainer

Sadržaj jedne vrećice prelijte s 1,5 litara vode i promiješajte dok se sadržaj vrećice u potpunosti ne otopi. Dobit ćete litru i pol ukusnog napitka s okusom ledenog čaja od breskve, ali ne sadrži šećer.

Pijte ga tijekom cijelog dana, u uredu ili popodnevnim satima, kako biste pomogli tijelu da se riješi viška vode koji su suvišni, a opet skriveni u tijelu i na taj način vas čine debljima nego vi to stvarno jeste.

SlimCut će vam pomoći na potpuno prirodan način, a njegov učinak nije samo estetski. Uz njegovu ćete se pomoć zapravo riješiti viška toksina pod kožom i stimulirati regeneraciju stanica kože (ljepša kosa i koža), a dobit ćete i motivaciju jer ste se stvarno riješili tih nekoliko kilograma viška.