Dijeta izlučivanja vode: možda vam je potrebna!

Djeta izlučivanja vode pomaže izbacivanju suvišne tekućine iz organizma i smanjenju zadržavanja vode. Trebale bi ju provoditi žene kada primjete probleme s oticanjem ruku i nogu, kada se susretnu s hormonalnom neravnotežom ili u menopauzi. Ovo je niskokalorična dijeta koja tijelu pomaže da funkcionira normalno.

image

Sol je jedna od namirnica koja uzrokuje zadržavanje vode. Dijeta izlučivanja vode sadrži namirnice s niskim udjelom soli, a bogatim vlaknima, vodom, mineralima, antioksidantima i vitaminima. Govorimo o mnoštvu povrća i voća te smoothiejima, juhama i cjelozrnatim žitaricama. Tijekom dijete izlučivanja vode morate oštro ograničiti unos vrlo slane i vrlo slatke hrane, kao i hrane bogate zasićenim mastima kao što je crveno meso, maslac, kreme i sl. Također, iz prehrane trebate izbaciti natrij budući da djeluje na povećanje volumena tekućine u tijelu. Idealan međuobrok je jogurt koji dodatno povoljno djeluje na probavu, štiti od crijevnih infekcija i smanjuje oticanje.

Naravno, dijeta izlučivanja vode ne smije biti bez vode, treba ju konzumirati u velikim količinama (poželjno prirodna mineralna voda) kako biste hidratizirali stanice i pomogli bubrezima da izluče toksine iz tijela.

Isprobajte dijetu izlučivanja vode: za fit tijelo i manje oticanja

Doručak s 3 tosta i 2 žlice meda, 125 ml jogurta i šalica zelenog čaja. Alternativa: šalica čaja ili kave i zdjelica svježeg voća.

Užina sa svježim voćem (preporuka su trešnje ili višnje, šljive, marelice i breskve) i čaša vode nakon užine.

Ručak - različite kombinacije salata; salata s rižom i ječmom, salata sa žitaricama, salata od mrkve, 80 grama tjestenine s umakom od rajčice, sezonsko pečeno povrće.

Jedite više svježeg povrća u popodnevnim obrocima, posebno jabuke i mrkcu. Ne zaboravite piti više vode.

Lagana večera: omlet, juha od graha, 120 grama sušene govedine ili lososa.

Sensilab preporučuje SlimCut Drainer

Uključivanjem ukusnog napitka od breskve u dijetu za izlučivanje suvišne tekućine, postići ćete odlične rezultate:

  • Ubrzat ćete gubitak kilograma
  • Stanjit ćete se u struku 
  • Riješit ćete se toksina i suvišne vode iz tijela
  • Osjećat ćete se lako i poletno

Vi ćete se sokom svaki dan osvježavati, dok će se on pobrinuti za lijepe obraze, zakopčane traperice, lagane noge i lagan osjećaj u želucu.

Sadrži čak 11 prirodnih sastojaka od iznimno diuretičnog učinka. Pored vode, će iz tijela ukloniti i toksine te otpadne tvari i time omogućiti ponovno uspostavljenje unutarnje ravnoteži. Na taj će način biti mršavljenje puno lakše!


Kako Slimcut Drainer djeluje?

On je spoj prirodnih karakteristika različitih biljnih ekstrakata koji međusobno djeluju sinergijski:

  • Ekstrakt listova jasena, ekstrakt trešnje, jabučnog ocata u prahu i ekstrakt plodova smokvine opuncijepotiču snažno lučenje suvišne otpadne vode iz tijela.
  • Ekstrakt korijena maslačka, plodova komorača i listova hibiskusa uklanjaju toksine i otpadne tvari iz tijela.
  • Cvjetovi crne bazge se tradicionalno koriste za mokraćni sustav, ubrzavaju znojenje i poboljšavaju probavu. 
  • Ekstrakt listova crnog čaja aktivira trošenje energije preko termogeneze. Prirodni kofein u njima, naime, potiče lipolizu i uklanjanje masnoća.  
  • Klorogenska kiselina iz ekstrakta maslačka sprječava taloženje šećera u obliku masnoća.
  • Bogata količina polifenola u proizvodu djeluje iznimno antioksidacijski.   

Ubrzano uklanjanje tekućine iz organizma nije samo stvar mršavljenja, nego i važno zdravstveno pitanje!