Detox tijela za lijepo oblikovanu liniju

Stolovi puni blagdanskih slastica su iza nas i sad je vrijeme da se opet vratimo u svoju rutinu. Jer smo najvjerojatnije našu jetru ispostavili štetnim tvarima smo smanjili i sposobnost detoksikacije- a ta je jako bitna kad želimo izgubit kilograme.

image

Netko želi izgubiti višak kilograma koji su došli tijekom prosinca, a drugi su odlučili da će sa novom godinom napraviti korak u zdraviji život. Kako će vam to uspjeti? Osim prilagođene i raznovrsne prehrane , jako bitan čimbenik je i fizička aktivnost koja ubrzava metabolizam, troši nakupljene masnoće u tijelu i povećava mišićnu masu.  Kako bi vam olakšali svakodnevicu, pripremili smo 10 savjeta:

  1. Započnite odmah
    Odugovlačenje samo povećava štetu koju radite svom tijelu. Ne odugovlačite i ne ostavljajte odluke za sutra.
  2.  Prestanite sa međuobrocima
    Često zaboravimo koliko smo pojeli samo kroz međuobroke jer ih najčešće jedemo usput i to ne smatramo kao obrok. Ali kalorije se svejedno nagomilavaju!
  3. Smanjite količinu slatkih i alkoholnih pića
     
    Slatka pića kao što su sokovi i gazirana pića su puni kalorija ali nemaju veliki učinak jer ne utaže žeđ. Umjesto toga pijte vodu – prestat će vas žeđ, a i savjest vas neće grist
  4. Ne pretjerujte
    Nemojte raditi drastične odluke i odjednom izbaciti iz prehrane sve što smatrate pod pojmom loše hrane jer ćete samo šokirati tijelo koje će prije ili kasnije moliti za šećer i vaša dijeta će se brzo okrenuti na glavu
  5. Hrana bogata vlaknima
    Odaberite hranu bogatu vlaknima kao što su  integralni kruh, žitarice, povrće. Vlakna pozitivno utječu na metabolizam, održavaju ravnotežu šećera u krvi i daju nam osjećaj sitosti
  6. Pazite na “bogatu” hranu
    Pazite koja hrana je puna ili “bogata” kalorija. Hrana koja na prvi pogled izgleda zdravo ima možda u sebi puno kalorija – kao što su na primjer bademi, orasi i drugi orašasto voće.
  7. Pijte puno vode
  8. Voda pozitivno utječe na metabolizam i također daje osjećaj sitosti, što pomaže kod kontroliranja gladi
  9. Budite u pokretu
    Krećite se na načine u kojima uživate. Ako vrijeme dozvoljava idite na šetnju, zovite i prijatelja da će trening proći još brže.
  10. Jedite redovno
    Jedite mali obrok svakih 3-4 sata.
  11. Podrška
    Podijelite svoje ciljeve sa osobama koje će vam bit potpora i koje će vas vratit na “stazu” ako slučajno zalutate.

Kako ubrzati proces mršavljenja?

Da bi brže i učinkovitije izgubili kilograme moramo tijelo pripremiti i očistiti. To možemo napravit tako da pijemo vodu s limunom i čaj, vrlo efektivno pa je i pitje sviježeg soka od voća i povrća. Jer je naše tijelo opterećeno sa štetnim tvarima mu možemo olakšati detoksikaciju na još jedan prirodni način i to je s paketom Super jetra. Ovaj paket posebno preporučujemo jer je potpuno prirodan, a sastoji se od 3 dodatka prehrane kojima je priložena knjižica sa savjetima i receptima. Uz ovaj paket dobiti ćete i GRATIS mlijekom čička, koji dodatno podupire detoksikaciju i štiti stanice jetra.