Detox dijeta za muškarce

Stres, svakodnevni napor, onečišćen okoliš, loša prehrana, loše navike i još mnogo toga truju naše tijelo. Sve to, u kombinaciji s neredovitim konzumiranjem hrane, unosom tekućine i nedovoljno, tjelesnom aktivnosti opterećuje naše tijelo i u tijelo unosi štetne toksine.

image

Trebali bi očisti tijelo 2 puta godišnje

Zbog štetnih tvari koje u naše tijelo unosimo s hranom, kemikalijama i kozmetikom je naše tijelo opterećeno što smanjuje njegovu učinkovitost i usporava rad organa. Tijelo bi trebali očistiti barem dva puta godišnje kako bi poboljšali njegov rad, a samim time i naše zdravlje te raspoloženje.

Prehrana prilagođena muškarcima

Muškarcima je potrebna veća količina proteinske hrane zato trebate tokom detoksa jesti više nemasnog mesa, riba i mahunarki koje služe kao jako dobar izvor proteina. Hrana bogata proteinima napuni želudac i nasiti vas za duže vrijeme zbog čega ćete lakše izdržati u danima dijete. Osim toga sadrži puna fitokemikalija koje blagotvorno djeluju na zdravlje. Namirnice poznate kao "tipično muške" a koje preporučujemo i mi tokom detoksa su bundeva i bundevine sjemenke te rajčica jer štite prostatu i ubrzavaju probavu.

Glavna pravila detoksikacijske dijete

1. Izbjegavajte industrijski prerađenu hranu
2. Iz prehrane isključite: teško probavljivu hranu poput kofeina, bijelog šećera, mliječnih proizvoda i alkohola
3. Neka vaša prehrana sadrži svježe namirnice
4. Pijte puno tekućine (voda, prirodni sokovi i čajevi)
5. Uključite što više manjih obroka
6. U prehranu uključite prirodan dodatak 10 Days detox koji ubrza i olakša detoksikaciju tijela 

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod