Detoksikacija jetre

Detoksikacija jetre omogućuje da smanjite štetne utjecaje toksina kojima je vaša jetra svakodnevno izložena. No, zašto je to toliko bitno?

image

Jetra je naš najveći unutarnji organ i odgovorna je za približno 500 tjelesnih funkcija. Taj vitalni organ obrađuje gotovo sve što konzumirate, udišete ili apsorbirate kroz kožu. Njezina najvažnija funkcija je razgradnja i izlučivanje toksina. Također jetra djeluje i na razgradnju masnoća, zbog toga je detoks izuzetno bitan, jer tek kada jetru očistimo od toksina, ona može započeti s razgradnjom masnoća.

Detoksikacija jetre nije samo modni trend

Detoksikacija jetre i čišćenje tijela veoma su važni za naše zdravlje. No, detoks je također ključan korak kada započnemo s mršavljenjem. Postoje različite metode čišćenja tijela, no većina tih oblika čišćenja ne uključuje i jetru koja je najviše opterećena. Naime veoma je važno izabrati proizvod s pravim sastojcima koji imaju dokazano djelovanje na detoksikaciju jetre. 

Detoksikacija jetre i mršavljenje

Kako je povezana jetra s prekomjernom tjelesnom težinom? Jetra je zadužena za metabolizam masti i toksina i ako nije preopterećena može ih lako razgraditi i izlučiti iz organizma. No, kada jetra nije u stanju odraditi svoj posao, masti se počinju taložiti u našem tijelu.

Zbog toga je izuzetno važno da mršavljenje započnemo s čistim tijelom i jetrom. To možemo postići proizvodom koji uključuje sve potrebne aktivne sastojke koji će vaše tijelo pripremiti na mršavljenje u samo 10 dana!

Preporučujemo:

Temeljitu detoksikaciju organizma s Kickstart Detoxom.

Kickstart Detox je više od samog čišćenja organizma. Radi se o proizvodu za detoksikaciju koji regulira metabolizam, uklanja slobodne radikale, čisti jetru i probavne organe

Kickstart Detox je prvi korak kod mršavljenja, jer priprema vaše tijelo u samo 10 dana!