Počeli su dani mršavljenja!

Ljeto se bliži! Sve što nam odzvanja u ušima je mršavljenje, i samo mršavljenje. Spremite se za plažu, spremite se za kupanje, skinite celulit i uklonite masne naslage. PRAVILNO! Barem jednom godišnje netko treba da nas opomene da je kraj zimskog sna i da treba nešto učiniti da se naše tijelo vrati u formu. 

image

 

Više o Danima mršavljenja

Kada smo upitali ljude koji je najveći problem kod mršavljenja, dobili smo jasne odgovore. Na prvom mjestu se pronašla motivacija, a na drugom mjestu problem pri odabiru prave dijete i proizvoda za mršavljenje. Motiviran time, da riješi ovu dilemu, Sensilab je pripremio web projekt Dani mršavljenja, gdje vam pomaže pronaći pravu dijetu.

SLOGAN: Smršavi s pravim!

Jeste li i vi u grupi ljudi koji teško skidaju kilograme? Nestaje li vam motivacije, ili kilogrami jednostavno ne žele da se smanjuju? Onda sigurno niste na pravoj dijeti.

Mršavljenje treba da je zdrav, jednostavan proces, u kojem posvećujete više vremena fizičkoj aktivnosti, zdravijoj ishrani, a kao pomoć kod gubitka težine koristite isključivo prirodne proizvode. U projektu Dani mršavljenja imate mogućnost razumjeti i odabrati proizvode koji su savršeni za vaše tijelo i način života.

Rješenja za specifične tegobe

U ovog grupi su prirodni proizvodi za sve koji za vrijeme dijete:

  • ne mogu odoljeti tjesteninama i kruhu ili slatkišima
  • imaju problema s celulitom
  • imaju problem s oticanjem tijela

Rješenja prema vašim ličnim ciljevima mršavljenja

U ovog grupi su prirodni proizvodi koji vam pomažu postići slijedeće ciljeve:

  • smanjiti apetit
  • istopiti masne naslage
  • ubrzati probavu i metabolizam

Veliki projekt, velika akcija!

Za vrijeme trajanja ovog projekta možete odabrati proizvode koji će vam pomoći smršaviti na željenu težinu. Sastavljanjem svog ličnog paketa možete ostvariti do 40% popusta. Pošto mislimo, da je mršavljenje uz prirodne proizvode najbolji mogući način da se prije ljeta skinu kilogrami, pozivamo vas da ne propustite ovu divnu akciju.

Požurite, iskoristite popuste do -40% >>

 


image

 

DANI MRŠAVLJENJA!
Iskoristi popuste do -40%

Odaberi proizvode koji rješavaju tvoje tegobe pri mršavljenju i iskoristi akciju. KREIRAJ SVOJ PAKET i dobit ćeš od 15 - 40% popusta!

KLIKNI i smršavi s pravim!  >>

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod