Dana: "EstroLux je bio upravo ono što sam trebala!"

Dana Hasmanová (44), zaposlena majka s obitelji i poslom. Iako je visoka 180 cm, ima figuru u obliku jabuke i muče je trbuh i bokovi...

image

"Uvijek sam bila mršava, ali nakon što sam rodila svoje 3 djece, hormoni su mi počeli ludjeti i prešla sam sa 70 na 110 kg. Osjećala sam se grozno kao da to nisam ja. Bilo je vrlo frustrirajuće. Sva mi je odjeća postala mala. Izgubila sam samopouzdanje i počela imati problema s druženjem. Sve dok nisam rekla: DOSTA!"

Pomogli su joj Sensilab proizvodi

"Nažalost, nisam izdržala dugo ni na jednoj dijeti... ali Sensilab proizvodi su mi pomogli. Otkrila sam ih dok sam surfala internetom, kada sam tražila nešto za mršavljenje. Počela sam ih koristiti i oni su mi pomogli na putu do zdravijeg tijela. Fascinirala me širok asortiman proizvoda, dostupnost, sastav proizvoda i pozitivne kritike na web stranici i društvenim mrežama."

EstroLux mi je promijenio život

"EstroLux je bio upravo ono što mi je trebalo za moje probleme - zadržavanje vode, hormonska neravnoteža, prekomjerna težina... Primijetila sam promjenu nakon mjesec dana korištenja, bez značajnije promjene u ishrani, bez pretjeranog kretanja, a vaga je odjednom pokazivala 6 kg manje, bilo je nevjerojatno! Estrolux mi je potpuno promijenio život. Raspoloženje mi se popravilo, osjećam se bolje, više nemam natečene ruke i stopala, imam i bolju probavu. Motivacija da krenem dalje bila je neizmjerna, počela sam jesti zdravije, redovito piti više vode, ići u duže šetnje, život je odjednom bio ljepši.”

Sad se osjeća sjajno!

"Sad se osjećam predivno, lakše i bolje sam raspoložena! Nastavljam slijediti ovaj način života i definitivno ću isprobati ostale Sensilab proizvode. Drago mi je što sam ih otkrila!”

EstroLux - prirodno, bez hormona

Patite li od zadržavanja vode, hormonske neravnoteže i prekomjerne težine, poput Dane? Recite STOP problemima s EstroLuxom i uravnotežite razinu estrogena već danas!