Da li ste spremni na jesenje čišćenje?

Zima se bliži, a tokom nje se premalo krećemo i konzumiramo masniju hranu. Zbog nedovoljno kretanja, nesvarene hrane i viška masnoće u telu, sami sebi nanosimo štetu. Zato Vam preporučujemo da zimu dočekate čistog tela i zdravog duha.

image

HIDRIRAJTE TELO

Ako je Vaše telo dobilo dovoljno tečnosti, spremno je na sve i svi procesi u telu funkcionišu onako, kako je potrebno. Pobrinite se da popijete najmanje 2 litra vode dnevno.

Savet: Vodu možete zameniti biljnim ili voćnim čajem bez šećera. Preporučujemo da ujutro, na prazan želudac, popijete mešavinu ½ limuna, kašičice meda i 2 decilitra tople vode. Tako ćete, na prirodan način, probuditi sve procese u telu.

MUDRO TUŠIRANJE

Ako se tuširate uveče, napravite promenu i to učinite ujutro. Možete kombinovati toplu i hladnu vodu. Ostanite pod hladnim tušem 30 sekundi i uživajte pod toplom vodom 2 minuta. Na taj način ćete probuditi svoj limfni sistem i pospešiti izlučivanje nečistoća iz tela.

ODSTRANITE TOKSINE IZ TELA

Konzumirajte organsku i neprerađenu hranu, što svežiju.

Plastika često sadrži BPA, što dodatno opterećuje delovanje bubrega i dovodi do hormonskog disbalansa. Zato plastiku zamenite staklenim flašama.

Ovo važi i za kozmetičke preparate za lice. Koristite prirodnu kozmetiku i preparate za čišćenje sa bio sertifikatom.

INTENZIVNO SE KREĆITE

Zašto intenzivno? Zato što ćete na taj način odstraniti višak nečistoće iz tela, okrepiti mišiće i poboljšati cirkulaciju. Preporučujemo saune i bikram yogu, koja će pomoći vašem telu da se oslobodi toksina.

RECITE NE STRESU

Stres negativno utiče na naše telo, jer stimuliše proizvodnju hormona kortizola. On utiče na funkcionisanje organa, koji posledično ne mogu da izluče toksine iz tela. Ako ovo traje duže vreme, može doći do razvoja ozbiljnih oboljenja, visokog pritiska, gojaznosti, oslabljenog metabolizma, problema sa nesanicom i većeg rizika za infarkt.

Pomoću meditacije, pravilne ishrane, šetnje, sportskih aktivnosti možete smanjiti proizvodnju kortizola. Pobrinite se za sebe i, ako Vam je potrebna medicinska pomoć, ne odlažite posetu lekaru.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod