Prazna košarica?
Možemo pretpostaviti da je to samo zato što niste vidjeli naše najnovije ponude
Sensilab za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje.
Kontaktirajte nas putem interneta ili nas pozovite na 01 353 5434
100% garancija na zadovoljstvo
Besplatna dostava iznad 35 EUR
Volite kolače i čokoladu, no bojite se da će utjecati na vaše zdravlje i težinu? Donosimo vam recept s čokoladnim kockicama u kojima možete uživati bez grižnje savjesti.
Sastojci:
Na jako niskoj temperaturi rastopite kakao maslac i kokosovo ulje (najbolje je napuniti posudu s vrućom vodom i položiti kakao maslac i kokosovo ulje da se lagano rastopi i ne izgubi na važne hranjive sastojke). Polovicu kakaa u zrnu sameljite da dobijete kakao u prahu, a ostala zrna dodajemo cijela. Pomiješajte još mljevene lješnjake, sirup od agave , prstohvat soli i vaniliju u prahu. Sve to ulijte u pravokutnu posudu koju ste obložili papirom za pečenje, posipajte s lješnjacima ili koksom , goji bobicama i stavite u hladnjak kako bi se smjesa stvrdnila. Razrežite na kockice i uživajte.
Možda ćete biti zainteresirani