Brinem se... noge mi otiču!

Otiču vam noge, gležnjevi, lice, a nadutost u trbuhu se pogoršala. Pazite na prehranu, a niste izgubili niti grama? Krivac je višak vode koja se zadržava u tijelu. Spriječite to u par dana! 

image

Zadržavanje viška vode koja je puna toksina i otpadnih tvari zna biti veoma opasno.

Zašto vam se zadržava voda?

Najčešće se to dogodi zbog predmenstrualnog sindroma, drugih hormonskih promjena, previše slane hrane, predugog stajanja, premalo rekreacije i drugih čimbenika.

Višak vode ne utječe samo na vaš izgled, također šteti i vašem zdravlju. Zadržavanje vode utječe i na proces mršavljenja, jer višak vode u tijelu usporava mršavljenje.

Jetra i probava su zbog viška vode preopterećena, također i živčani sustav i regeneracija mišića, koji za dobre rezultate mršavljenja moraju raditi savršeno!

Zato poduzmite nešto što odmah!

Probajte ovu kombinaciju

Preporučamo vam peršin, javanski čaj, tetiviku i opunciju jer sadrže mnogo kalija. Kalij je naime važan za ravnotežu u tijelu i izlučivanje viška vode.

Preporučamo vam i mliječni čičak i artičoku jer podupiru jetru koja je zbog viška vode u tijelu preopterećena.

Limfne drenaže su preskupe

Preporučili bi vam i da pripazite na prehranu, da izbjegavate slatke napitke, kavu i alkohol.

Možete se naručiti u nekom kozmetičkom salonu za limfnu drenažu, no ona je veoma skupa i za željene učinke potrebno ju je nekoliko puta ponoviti.

Terapiju napravite u svoja 4 zida

Poseban tretman za izlučivanje vode možete imati i kod kuće: kombinacija ekstrakta listova javanskog čaja, peršina, tetivike i opuncije te ekstrakt mliječnog čička i artičoke nalazi se napitku WaterOut, koji ima ugodan okus maline.  

Kada možete očekivati rezultat?

Prvi rezultati napitka WaterOut vidljivi su već u par dana. WaterOut će izlučiti višak vode i ukloniti nadutost. Kliničke studije su dokazale da ćete s WaterOutom izgubiti puno više viška vode nego bi inače.

Za maksimalne rezultate preporučamo da ga popijete ujutro. 1 vrećicu rastopite u 1 litri vode. Djelovanje napitka WaterOut ćete odmah osjetiti!

Napitak WaterOut preporučamo:

  • Ako se ne hranite pravilno, pogotovo ako jedete puno slane i masne hrane
  • Ako puno sjedite ili stojite na mjestu
  • Ako imate narušenu hormonsku ravnotežu
  • Ako imate podbuhlo lice i otečene prste na rukama i nogama
  • Ako želite u par dana izgubiti prve kilograme