Brinete li o vašem limfnom sistemu?

Limfni sustav se često zanemaruje jer o njegovim funkcijama ne znamo mnogo. Ukratko, limfni sustav igra veliku ulogu u zaštiti od infekcija i upala.

image

Limfni sustav doprinosi detoksikaciji tijela i osigurava eliminaciju toksina i štetnih čimbenika iz tijela, poput: bakterija, alergena, teških metala, kemikalija, masnoća...

Koji su znakovi da limfa ne radi kako treba?

Ako limfni sustav ne funkcionira pravilno, tekućina se nakuplja u tkivima i uzrokuje oticanje, obično u udovima i licu. Ostali simptomi uključuju nakupljanje kilograma, ograničeno kretanje, bol ili nelagodu, ali i:

  • pretjerani umor
  • nadutost
  • suha koža i svrbež
  • manjak koncentracije

Vrlo je važno održavati limfni sustav zdravim i izbjegavati blokatore.

Glavni uzroci usporene limfe

  • Stres - stres izaziva stanje kemijske „uznemirenosti“ u tijelu i smatra se za jednog od glavnih krivaca za zastoj limfe.
  • Kronična probavna neravnoteža - ako crijevne funkcije nisu u dobrom stanju, to utječe na protok limfe i sprječava je u obavljanju funkcije čišćenja.
  • Manjak joda - jod ima važnu ulogu u našoj zaštiti od toksina iz okoliša. Ako nije prisutan u dovoljnim količinama, može uzrokovati začepljenje limfe.

Kako očistiti limfni sustav u 3 dana

Iz gore opisanih razloga, dobro je redovito čistiti i detoksificirati limfni sustav. Ali za učinkovito čišćenje potrebni su nam pravi sastojci. Slijedite ovaj trodnevni detoks lijek za resekciju limfe.

1. dan: Preporučuje se sljedeće povrće: bundeva, celer, zeleni luk, peršin, senf, rotkvice, kupus, zelena paprika, špinat, zelena salata, brokula, mrkva, crvena repa. Operite ih i stavite kuhati 2 sata. Nije ih potrebno prethodno rezati ili čistiti. Nakon hlađenja, izlijte dobivenu tekućinu u posudu. Pijte 1 čašu ovog soka od povrća 2 puta dnevno, prije ručka i večere.

Ovo povrće potiče proces detoksikacije, bogato je vitaminima, mineralima i antioksidansima koji smanjuju negativne učinke slobodnih radikala.

2. dan: Popijte 1 čašu biljnog soka prije doručka, ručka i večere.

3. dan: Pijte 1 čašu biljnog soka prije doručka, ručka i večere. Također možete konzumirati povrće ostalo u glavnim tablicama..

Još brži rezultati!

Ako želite detoksificirati limfni sustav brže i još lakše, preporučujemo NON-STOP WaterOut. S 2 prirodna proizvoda WaterOut Strong i WaterOut Strong Night potaknut će limfnu drenažu kao i proces mršavljenja. S ovim paketom ćete:

  • ukloniti 27% vode i toksina iz organizma
  • smanjuje oticanje za 60%
  • izgubiti do 2,5 puta više kilograma
  • pridobiti mnogo brže rezultate mršavljenja

[Učinci upotrebe proizvoda razlikuju se od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web mjestu. Naši proizvodi nisu namijenjeni liječenju ozbiljnih oboljenja ili bolesti.]