Boštjan: opet nosim hlače koje godinama nisam mogao obući

Boštjan Urnaut je 42-godišnjak koji radi kao serviser u Sloveniji. Dugo vremena se borio s prekomjernim opsegom struka i nedostatkom energije.

Onda je odlučio isprobati Hepafar. S njim je uspio očistiti jetru, izgubiti 8 kilograma I povratiti si energiju. Evo njegove priče.

image

“Stalno sam bio mrtav umoran, a moj opseg struka je stalno rastao”

“Nisam to htio priznati, ali cijela ta situacija mi je jako smetala. Kada bi se vratio s posla, bio sam totalno umoran i samo sam čekao trenutak kad ću se baciti na kauč i zaspati.”

“Totalno sam zapostavio moju obitelj jer jednostavno nisam imao energije za njih. Umor me ubijao. I nisam više mogao stati u moje najdraže hlače. Tako više nisam mogao živjeti.” Žalosno nam je podijelio svoje iskustvo.

Onda je odlučio probati Hepafar – rezultati su bili fantastični

“Nakon prvih 8 do 10 dana dogodilo se čudo. Odjednom više nisam bio umoran nakon posla. Napokon sam mogao provoditi više vremena s obitelji bez da bi bio totalno iscrpljen.”

“Izgubio sam ukupno 8 kilograma od kad sam ga počeo koristiti i moj struk se smanjio za pola. Napokon opet stanem u najdraže hlače koje nisam nosio godinama i koje su samo stajale u ormaru. Skoro da su već izašle iz mode.” Rekao nam je uz smješak.

“Presretan sam s rezultatima”

Vidjevši kako mu se život promjenio, Boštjan je presretan sa svojim rezultatima, pogotovo zbog toga što sada puno zdravije živi. Odlučan je u tome da ponovi program za pola godine. “Odlučio sam se zamijeniti moj balon od trbuha s trbušnjacima prije nego odem na godišnji ovo ljeto.” S oduševljenjem se pohvalio.

“Definitivno bi preporučio Hepafar svakome, posebno onima kojima nedostaje energije, imaju koju kilu viška ili bi ponovno htjeli stati u svoje hlače. S Hepafarom, uspjeh je garantiran, ISPROBANO I POTVRĐENO.”

Hepafar – Misija zdrava jetra

Postignite i vi super rezultate poput  Boštjana s Hepafarovim 1-mjesečnim programom: Misija zdrava jetra. U njemu je Hepafar forte koji čisti i regenerira jetru od toksina i masnoća, a Hepafar fibers napitak se pobrine da se svi toksini izluče iz tijela.

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-62%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 68,99 EUR(519,84kn)
Pogledajte proizvod
JETRA
-47%
Posebna cijena 18,99 EUR(143,09kn) Standardna cijena 35,99 EUR(271,18kn)
Pogledajte proizvod