Aronija - čudesni antioksidant

Brojne namirnice u sebi skrivaju velik broj bogatih tvari i antioksidanata koji doprinose našem zdravlju, vitalnosti i boljem načinu života. ORAC ljestvica mjeri koje namirnice su najbogatije antioksidantima. Na samom vrhu kao kralj i kraljica su maqu bobice, acai bobice, aronija, alge i različiti začini.

image

Aronija ili Aronija melanocarpa je boga izvor vitamina C, E, B2, B6 i folne kiseline. Važni su i pigmenti, odnosno antocijanini koji daju tamnu boju. Ta boja štiti plod i sjemenke kod UV zračenja, a za čovjeka plodovi aronije imaju snažno antioksidativno djelovanje. Bobice aronije na ORAC ljestvici imaju iznimnih 9.075 bodova.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Istraživanja su pokazala da redovito konzumiranje aronije pomaže u borbi protiv raka, starenja, dijabetesa i bakterijskih infekcija.

Zbog visoke razine antioksidanata, aronija je jako omiljena zbog detoksikacije. Utječe na čišćenje jetre i probavnog traka. Intenzivno čisti tijelo, vitalne organe i pomaže u normalnom djelovanju fizičkih procesa.

Zbog brojnih pozitivnih učinaka na ljudsko zdravlje, aronija dobiva na popularnosti i sve više postaje predmetom istraživanja. Nedavna istraživanja su otkrila i dokazala da je aronija:

  • odličan izvor antioksidanata
  • povisuje vrijednosti dobrog kolesterola
  • brine se za zdrav krvožilni sustav i snažno srce
  • uništava bakterije, viruse i uspješno sprječava prehlade i gripe
  • pospješuje probavu
  • poboljšava pamćenje, koncentraciju i utječe na živčani sustav.

image

POSEBNA AKCIJA!
2 BIO sok Aronija + 1 GRATIS

Poboljšava cirkulaciju i time ublažava glavobolje i migrene.

KLIKNI i uštjedi 59,60 kn!  >>

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod