Andrea: Nisam mogla vjerovati kako brzo se kilogrami tope!

Andrea Ristov je mlada mamica koja je probala već razne kapsule za mršavljenje, no niti jedne nisu imale učinka. „Prije godinu i pol sam rodila. Htjela sam vratiti kilograme od prije poroda, no nikako mi nije uspjelo, čak niti s vježbom.“

Zatim je probala napitak za izlučivanje viška vode koji je temelj za uspješno mršavljenje – WaterOut s XXL snagom.  

image

»Odlučila sam probati WaterOut s XXL snagom. Nakon 1 tjedna nisam mogla vjerovati kako brzo se kilogrami tope. Krivac za kilograme je bio i višak vode kojeg sam se srećom sada riješila.«

»Napokon opet stanem u veličinu M!«

Andrea kaže da se najveća razlika opazi na trbuhu i nogama i „naravno u ormaru, jer napokon opet mogu obući odjeću M veličine.“

Proizvod preporuča svima, pogotovo mamicama nakon poroda koje imaju slične probleme – zadržavanje viška vode u tijelu, koje se nikako ne mogu riješiti. »Mama sam i radim, ali ako je uspjelo meni, uspjet će i vama

WaterOut s XXL snagom donosi XXL učinke već u nekoliko dana:

  • za 27% povećava izlučivanje viška vode i toksina iz tijela
  • za 60% smanjuje nadutost i otečenost
  • gubitak kilograma

WaterOut s XXL snagom ima dokazano djelovanje 3 u 1: rješava nadutost, potiče gubitak kilograma i uništava celulit.

To je prirodna drenaža koja s pomoću 9 prirodnih sastojaka, unatoč izlučivanju viška vode i toksina iz tijela, koji su uzrok nastajanju viška kilograma, uspijeva očuvati sve minerale u tijelu.

Želite još bolje učinke? Probajte i najsnažniji topilac masnoća u Hrvatskoj!

Najsnažniji topilac masnoća u Hrvatskoj BootBurn ACTIVE s XXL učinkom sadrži čak 13 prirodnih sastojaka, koji su poznati po tome da tope masnoće. A kada se svi nađu u jednom napitku, njihova snaga se udvostruči.  

Čak i kada nemate vremena vježbati!

BootBurn ACTIVE s XXL učinkom klinički dokazano topi 16% više masnoća. Napitak ima XXL učinak jer topi kalorije još satima nakon vježbanja, kada sjedite za računalom ili ispred televizije. Zbog svojih izvanrednih sastojaka napitak topi masnoće čak i kada mirujete.  

13 prirodnih sastojaka minimalno povećavaju unutarnju temperaturu i potiču tijelu da topi više kalorija i masnoća, čak i kada mirujete. To zapravo nećete osjetiti, ali rezultate ćete vidjeti. Masne naslage koje sada skrivate pod crnom majicom, nestat će prije nego uopće primjetite.  

Topite kilograme i dok mirujete

Masnoće nećete topiti samo dok vježbate, nego i satima nakon vježbanja. Neka vaše tijelo misli da i za sjedenje treba više energije, topite masnoće XXL.  

S 1 napitkom WaterOut s XXL snagom i BootBurn ACTIVE s XXL učinkom ćete prave rezultate postići već u 1 mjesecu. Nemate što izgubiti, samo kilograme i masnoću. Odjeća s manjim konfekcijskim brojem vas već čeka!