Ana Klašnja: Što mi se dogodilo nakon 1 tjedna upotrebe napitka WaterOut XXL

33-godišnja Ana Klašnja priznata je balerina i mama 2-godišnjem sinu. Njezin svakodnevni tempo života vrlo je brz zato brojne obaveze ostavljaju vidljive posljedice na njezinom zdravlju. Najviše problema ima prije nastupa kada se zbog stresa i nepravilne prehrane osjeća naduto i otečeno.

image

Za balerine je njihovo tijelo bogatstvo zato je vrlo važno da ga cijelo vrijeme njeguju, a najvažnije je da dobro paze na svoju prehranu. Tijekom dana mogu jesti samo laganu hranu koja im ne uzrokuje probavne smetnje i nadutost.

Balerini Ani Klašnji kod tih problema najbolje pomaže napitak WaterOut XXL. Željela je očistiti svoje tijelo, riješiti se nadutosti te ukloniti otečenost. Priznaje da se je za upotrebu WaterOut XXL odlučila prije svega zbog grižnje savjeti, naime za vrijeme novogodišnjih praznika pojela je puno nezdrave, slatke i masne hrane.

Ana s napitkom WaterOut XXL do rezultata u 1 tjednu

Ana kaže da je WaterOut iznimno ukusan napitak. U samo nekoliko dana joj je pomogao postići riješiti se nadutosti i napuhnutog trbuha.

»Na pozornici se opet osjećam odlično. Moj trbuh više nije napuhnut, imam osjećaj lakoće koji je za nas balerine jako važan. Primjetila sam da, otkad koristim WaterOut imam više energije.« kaže Ana.

Kako joj je uspjelo? Napitak WaterOut sadrži 9 prirodnih sastojaka, koji pomažu izlučiti višak vode i toksine koji doprinose ubrzanom nakupljanju kilograma i masnih jastučića oko struka. Vrlo je važno to da unatoč izlučivanju vode se u tijelu očuvaju minerali.

Nadutost se je smanjila za čak 60%

Napitak je Ani za čak 27% pomogao intenzivno izlučiti vodu i toksine koji nakupili u njenom tijelu zbog nezdrave praznične hrane. Tako je u samo tjedan dana uspjela smanjiti nadutost i podbuhlost za čak 60%.

Listovi vinove loze učinkoviti protiv celulita

Ana WaterOut napitak, osim za smanjivanje nadutosti i podbuhlosti, koristi i za uklanjanje znakova celulita. WaterOut s XXL snagom sadrži listove vinove loze koji poboljšavaju potkožnu mikrocirkulaciju i pomažu intenzivno pomažu smanjiti tragove celulita.

Ana preporuča napitak WaterOut XXL

»Napitak priporučam svima koji žele očistiti svoje tijelo od toksina, riješiti se viška vode koja deblja i problema s probavom.« savjetuje Ana.

Waterout s XXL snagom će vam pomoći:

  • potaknuti izlučivanje vode i toksina za 27%
  • u 1 tjednu smanjiti nadutost i otečenost za 60%
  • vidno smršaviti već u prvih 10 dana
  • imati manje celulita
  • pomoći jetri i probavi da opet počnu raditi kako treba