Alma: S NightBurnom sam u 3 tjedna smršavila više od svih dijeta do sada!

Alma je mlada mamica i vrlo zauzeta žena koja među svim obiteljskim i poslovnim obavezama skoro nikada nema vremena za sebe.

Najteže joj je bilo kada joj je vaga pokazala 18 kilograma više za razliku od 4 godine ranije. Znala je da mora nešto učiniti, no niti sanjala nije da će rezultati biti toliko brzi.

image

"Nakon drugog poroda moj se život okrenuo na glavu. Briga za djecu i obitelj, poslovne i druge obaveze… jednostavno nisam imala vremena niti za hranu, kamoli za tjelovježbu. A kilogrami su se nakupljali." prisjeća se Alma jednog od njezinih najstresnijih razdoblja u životu.

"Nosila sam široku odjeću kako bi sakrila masne naslage"

Alma priznaje da nije imala niti volje da bi krenula na dijetu ili smršavila. »Moje stanje je bilo grozno, nisam se više dobro osjećala u svojoj koži. Nosila sam široku odjeću kako bi sakrila masne jastučiće oko trbuha, bokova i na stražnjici.«

"Tješila sam se s grickalicama i često sam jela kasno navečer"

Alma je bila nezadovoljna svojim izgledom i nije bila dovoljno motivirana da bi nešto učinila, pala je u začarani krug emocionalnog prejedanja i nakupljanja kilograma. „Tješila sam se grickalicama i često sam jela kasno navečer, sve to me dovelo do toga da sam se sramila svojeg tijela. Pod hitno mi je trebala promjena.“  

"Našla sam upravo ono što mi je trebalo– napitak NightBurn"

Kada je Alma nakon 10 godina promijenila posao, odlučila je da mora napokon i smršaviti. "Počela sam voziti biciklu i piti dovoljno tekućine. Istovremeno sam istraživala koji proizvodi bi mi mogli pomoći ubrzati mršavljenje. Otkrila sam da je ponuda ogromna! I kako se odlučiti što kupiti? Ja sam se odlučila vjerovati pozitivnim iskustvima ljudi na facebooku. I tamo me čekalo ono što sam trebala, ono što sam željela – napitak od limete NightBurn!"

"Već nakon 3 dana umor je nestao, a probava mi se poboljšala"

Alma je NightBurn pila svaku večer prije spavanja. Već nakon 3 dana je primijetila prve rezultate: "Budila sam se s puno više energije i volje. Nisam više opažala onaj kroničan umor koji me pratio zadnjih godina. I ne samo to, čak i moja probava se uredila! Napitak sam probala i s dodatkom svježe mente, s chia sjemenkama i s cedevitom!"

"Nakon 3 tjedna imam 5 kg manje, manji opseg bokova i nemam više želje za grickalicama!"

Ne samo da je imala više energije, bez truda i odricanja je izgubila čak 5 kilograma u 3 tjedna i opet pronašla svoje samopouzdanje. Potreba za noćnim kaloričnim prigriscima je nestala. "Napitak mi je promijenio život, sada imam puno veće samopouzdanje. To naravno utječe i na moje odnose u društvu, poslu i kod kuće …"

Kako je NightBurn pomogao Almi?

Limetin napitak NightBurn s XXL snagom je noćni napitak koji pomaže kod gubitka tjelesne težine za vrijeme spavanja. Sadrži 10 aktivnih sastojka koji, dok vi spavate, smanjuju masno tkivo, sprječavaju napadaje gladi, poboljšavaju probavu i pomiruju. Tako NightBurn na više načina pomaže kod mršavljenja – bez odricanja i loše volje.

Kome Alma preporuča napitak NightBurn?

"Preporučam ga svima koji imaju slične probleme poput mene, prije svega mladim mamama. Probajte taj napitak koji je meni promjenio život na bolje i izvukao me iz začaranog kruga. NightBurn je sada dio moje svakidašnjice i naravno nosim ga sa sobom i na godišnji!"