Kuharska šefica Alma je u 2 mjeseca izgubila 7 kilograma. Koji je njezin skriveni recept?

Iako nije izgledala kao da su je mučili kilogrami, Alma se već dugo vremena borila s nadutosti i osjećajem da izgleda deblje nego zapravo je. Već nakon 1 mjeseca korištenja napitka WaterOut s XXL snagom je izgubila 4 kilograma, a nadutost je nestala još prije.

image

Vrhunska slastičarka, nekadašnja voditeljica brojnih odličnih kuhinja, međunarodna sutkinja za kuharstvo i mogli bi još nabrajati, već se 17 godina sa svom straščću posvećuje kuhanju. No tko bi si mislio da tako vrhunska kuharica ne brine za svoju prehranu. Zbog svoje neredovite i nezdrave prehrane, zaboravljanja na unos dovoljno tekućine i stresa, počeli su joj se nakupljati kilogrami.

Kada bi došla doma, samo bi pojela nešto na brzinu

Alma nikada nije bila ljubiteljica povrća, a brzo ju primami masna hrana. I kada nemamo puno vremena, često popustimo nezdravoj hrani. »Problemi s viškom vode su se pojavili jer nisam imala vremena. Bez obzira na to da cijeli život radim s hranom, jednostavno nemam vremena za sebe pripremiti normalne obroke. I kada navečer dođem kući, imam isti problem kao i svi kuhari, pojedem nešto na brzinu, poput paštete,salame i slično.«

Konstantan umor ju je dodatno opterećivao

Alma vjeruje da ju je više umor opterećivao, nego višak kilograma. Vjerojatno to ne bi opazili, jer Alma non stop skače gore, dolje, i stalno se borila s nedostatkom energije. Drugi problem je bila nadutost, zbog koje nije osjećala potrebu da pije tekućinu.

»U prošlosti sam mršavila prije svega s odricanjem od hrane«

Manje jedi, to je bio Almin slogan kada je htjela smršaviti. No čak i kod nje se dugoročno pokazao kao neučinkovita metoda. »Htjela sam smršaviti tako da sam se odricala hrane, a zbog mog posla bi se uvijek vratila starim navikama. Tako da je bilo sve skupa nažalost opet isto.«

»Kada sam si prvi put napravila napitak WaterOut, cijelu litru sam popila u 15 minuta!«

Kada je Alma otkrila Sensilabovu liniju proizvoda za mršavljenje Slimmium, najviše su joj se svidjeli napitak WaterOut XXL i BootBurn Active XXL. Bili su upravo to što je tražila.

WaterOut XXL je ukusan napitak od maline koji nas potiče da pijemo više tekućine, a istovremeno potiče izlučivanje viška vode koja nam se nakuplja u tijelu i zbog koje izgledamo deblje nego što zapravo jesmo. Pomoću prirodnih sastojaka klinički dokazano za 27 % povećava izlučivanje viška vode iz tijela i za 60 % smanjuje otečenost.

BootBurn Active XXL je fat burner s prirodnim okusom manga koji podiže razinu energije i za 16 % povećava topljenje masnoća, još više ako vježbate. Tako ima i kratkotrajna vježba učinak dužeg treninga. Istovremeno tijelo potiče da koristi više kalorija i dok mirujete.

 »Nakon 14 dana sam bila sretna da napokon pijem vodu i da nisam više napuhnuta«

Alma je odmah primjetila da ima više energije, da nije više naduta i otečena. Najsretnija je bila da je s WaterOutom napokon počela unositi dovoljno tekućine u sebe, što je opazila i da joj koža puno ljepše izgleda.

»Kada sam prvi put probala WaterOut, prvo mi se svidio okus. Zatim sam u 15 minuta popila cijelu litru napitka, što mi do tada nikada nije uspjevalo.«

U dva mjeseca je izgubila 7 kilograma

Alma se nije odmah vagala, nego tek nakon jednog mjeseca. Tada je otkrila da ima 4 kilograma manje. Iz razloga što je bila manje naduta, imala je i više energije i lakše se držala zdrave prehrane i redovite tjelovježbe. Nakon dva mjeseca je tako s pomoću napitaka WaterOut i BootBurn Active, koji djeluju s XXL snagom, izgubila čak 7 kilograma.