Alge-moć prirode

Najveća slava među algama pripada chlorelli i spriulini. Za večinu algi možemo reći da spadaju među najsnažnije antioksidante koji iz tijela uspješno apsorbira teške kovine i otrove. Najveća zasluga za to pripada klorofilu, koji čisti tijelo i krijepi imunološki sustav.  

image

Klorela

Posebnost klorele je korelin, koji potiče i obnavlja rast stanica, te usporava proces starenja i pospješuje zacjeljivanje oštećenog tkiva. Konzumiranje alge s napuknutom staničnom stijenkom ima brojne pozitivne učinke na naše tijelo. Visok sadržaj bio-raspoloživih hranjivih tvari nudi tijelu pravi eliksir vitalnosti i moči. 

Klorela je korisna za:

  • stimuliranje krvnog toka,
  • bolji rad jetre, bubrega i probavnog sustava,
  • održava tkivo zdravim,
  • alkalizira i time poboljšava pH vrijednost tijela te detoksicira

Neka istraživanja su pokazala da stimulira proizvodnju interferona, prirodnih proteina, koje proizvode stanice imunološkog sustava, a bore se protiv virusa, parazita i tumora. 

Smeđe alge

Smeđe alge su izvor mnogih aktivnih sastojaka, koji doprinose dobrom raspoloženju. Smanjuju apsorpciju masnoća i izlučivanju masnih zaliha čime reguliraju tjelesnu težinu.

Smeđe morske alge su bogat izvor:

  • alginata koji pružaju osjećaj sitosti,
  • fukoidana, polisaharida,koji pomažu u regulaciji masnoća u krvi, 
  • joda, koji oslobađa energiju kod metabolizma i regulira metabolizam tijela, 
  • te mnogih vitamina i minerala.

Istraživanja pokazuju da smeđe alge doprinose i vitkoj liniji, jer smanjuju apetit i sprječavaju nakupljanje kilograma na području trbuha.

Konzumirajte alge bez neugodnog okusa

Alge na žalost nisu iznimno dobrog okusa i baš neobičan morski okus mnoge odvrati od njihovog konzumiranja. Proizvod Algae Power se nalazi u obliku prirodnih celuloznih kapsula, kod čega se neugodan okus uopće ne osjeća. Tako ovu superhranu možete konzumirati svaki dan, bez da bi okusili neugodan morski okus. Proizvod Algae Power sadrži optimalnu kombinaciju klorele i smeđe morske alge, koja detoksicira tijelo i brine o optimalnom zdravlju.