7 originalnih savjeta za savršeni božićni stol

Božić nam uskoro dolazi, i iako će ovogodišnji događaji malo pokvariti veselje i uzbuđenost, ipak ne moramo biti potpuno žalosni u vrijeme blagdana.

Možda nećete moći provesti blagdane sa svim svojim najmilijima, ali to ne znači da korona kriza mora u potpunosti uništiti Božić.

image

Nemojte odmah otkazati Božić, možda će vam naših 7 savjeta za savršeni božićni stol olakšati:  

1. Ljudi koje volite

Možda ćete za Božićnim stolom ove godine imati manje stolica, ali to ne znači da je sve uništeno! 

Uživajte u druženju s onim ljudima s kojima možete biti i jednostavno uključite one s kojima ne možete preko video poziva! Vremena se mijenjaju, a ako pustite malo sa strane tradiciju, i dalje možete dijeliti ljubav i dobro raspoloženje bez obzira na udaljenost.

2. Zdravi božićni ručak

Dajmo se suočiti s istinom: trenutno nismo u najboljoj formi. Šetnje do hladnjaka su sigurno češće od onih u parku. Ali zašto se ne bi odlučili započeti jesti zdravo već za blagdane. Delicije mogu biti i u obliku ukusne bundevine juhe, piletine ili lososa začinjenih s limunom i začinima, prokulicama glaziranim u medu ili salate od repe i mozzarelle.  

3. Božićni kolačići 

Oni zaslužuju posebno mjesto na listi… zato što su jednostavno božićni kolačići. Od onih s vanilijom, čokoladom, s posebnim posipom, duplim punilom, cimetom, do medenjaka ili paprenjaka, možete se im se potpuno prepustiti, obećajemo da nećemo reći djedu božićnjaku! 

4. Napitci 

Alkohol je jednako debljanje (to možemo primijetiti pogotovo oko područja trbuha), zato ga radije probajte zamijeniti za zdravije verzije blagdanskih napitaka. Na Googlu ćete pronaći na pretek ideja za bezalkoholna pića poput soka od grejpa, đumbira i meda, pa čak i zdrave vruće čokolade - da, dobro ste nas dobro čuli - zato ga svakako pitajte za recepte!

5. Božićni ukrasi 

Obrišite prašinu s prošlogodišnjim božićnih ukrasa ili se prepustite mašti i kreativnosti pa izradite vlastite DIY ukrase! Ručno izrađeni jelovnici za večeru, prstenje za salvete, pahuljice od papira i plutajuće svijeće samo su nekoliko ideja koje vam mogu poslužiti kao nadahnuće za pripremu nečega što će atmosferu učiniti doista čarobnom!

6. Glazba

Nema blagdanskog ugođaja bez glazbe. Vjerojatno ne možete ni zamisliti Božić bez Mariah Carey i All I want for Christmas is You! Ili bilo koje druge pjesme koja vam podigne raspoloženje u tmurnim danima.

7. Fat Eliminator EXTREME 

Jako dobro znamo da nas pretjerana želja za hranom može učiniti bezvoljnima ako se trudimo paziti što jedemo i održati liniju u formi.  Ali srećom postoji rješenje kako smanjiti unos kalorija bez da bi se odrekli veličine porcija. FatEliminator EXTREME ima potpuno revolucionarnu formulu koja na sebe veže do čak 28% onoga što pojedete, na način da formira gel koji se ne može probaviti i kojeg tijelo ne može apsorbirati. I s obzirom da tijelo od njega nema učinaka, jednostavno ga izbaci.  

Želite smanjiti veličine porcija, a istovremeno uživati u svim blagdanskim delicijama? E pa sada to možete!