7 načina kako učiniti da dijeta djeluje

Mršavljenje od nas često zahtjeva promjenu naše svakodnevne rutine. Ali što ako ponekad naše navike ne želimo mijenjati? Otkrivamo vam 7 vrlo jednostavnih trikova s kojima ćete moći poboljšati učinke dijete bez obzira na to koju vrste dijete koristite. 

image

7 načina kako postići bolje i veće učinke dijete

1. Pripremite si ukusan doručak svaki dan ako preskačete doručak biti ćete još gladniji i zato ćete za ostale obroke pojesti i više nego što bi inače ako bi pojeli i doručak.

2. Ispraznite frižider – ako ste često u trgovini i imate stalno pun frižider više ćete i jesti. Imajte što manje zaliha i što manji izbor hrane kako se ne bi prejedali i kako bi jeli samo kada ste gladni.

3. Jedite iz manjih tanjura  - ako jedete iz manjih tanjura pojesti ćete manju količinu hrane. Naime svi volimo da su naši tanjuri puni hrane i volimo pojesti svu hranu iz tanjura kako ju ne bi bacili. Ako ujedemo iz velikih tanjura nagrabiti ćemo si i pojesti puno više možda i previše hrane.

4. Izbjegavajte kulinarske emisije - znanstvenici kažu da ako samo pogledamo ukusnu hranu to utjeće na naš mozak i potiče glad odnosno stimulira apetit.

5. Pijte dovoljno vode – mnogi od nas misle da su gladni, a često se dogodi da smo zapravo žedni. Kako bi si pomogli potrebna je samo čaša vode, a u biti pojedemo samo dodatnu količinu hrane.

6. Dobro prožvačite hranu - što vam hrana ostane duže u ustima, što više žvačete to ćete manje količine pojesti.

7. Očistite svoj organizam – čišćenje organizma nužno je potrebno prije nego počnemo s dijetom. Čišćenje organizma poboljšava metabolizam zato je mršavljenje brže i učinkovitije.

Tajna uspješne dijete je u detoxu

Dijeta sama po sebi nije jedini faktor koji utječe na mršavljenje. Metabolizam je jedan od ključnih faktora za uspješan gubitak kilograma. Kako bi poboljšali vaš metabolizam potrebno je očistiti organizam. Za učinkovito čišćenje organizma važna je pravilna prehrana i dodaci prehrani koji će dodatno potaknuti uklanjanje štetnih tvari iz organizma. Kod odabira dodataka prehrani budite pozorni da odabere prirodne i kvalitetne proizvode koji su učinkoviti i koji će vam pružiti optimalnu potporu kako bi postigli lijepu liniju i zavoljeli svoje lijepo oblikovano tijelo.

Jedan od takvih proizvoda je i Sensilab 10 days detox paket. Nudi vam cjeloviti pristup i učinkovito pomaže:

  • Očistiti tijelo od štetnih tvari
  • Očistiti jetru i poboljšati rad
  • Regulirati probavu
  • Poboljšati metabolizam
  • Smanjiti apetit

Nakon što ste uspješno očistili svoj organizam možete početi učinkovito mršavjeti. Kod toga će vam pomoći proizvod Malinie koji sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka: ketoni maline, biljke mate i ekstrakta gorke naranče: Malinie učinkovito:

  • Regulira tjelesnu težinu
  • Poboljšava metabolizam masnoća i ugljikohidrata
  • Potiče razgradnju viška masnoća na trbuhu, bedrima i stražnjici
  • Djeluje i bez vježbanja

Poklanjamo vam ga potpuno besplatno. Isprobajte jedinstvenu kombinaciju 10 days detoxa + Malinie i postignite lijepu fit liniju koju ste oduvijek željeli imati!