6 savjeta za suočavanje sa stresom tijekom pandemije

25.11.2020.

Psihološki stres u vrijeme koronavirusa je ogroman. Ograničenje međuljudskog kontakta, izolacija i neizvjesnost promijenili su nam život. S tim se promjenama teško nositi i mnogim ljudima uzrokuju stres. Ali postoje načini kako lakše prebroditi ovaj teški period!

Mnogi se plaše za svoj posao, zdravlje ili djecu, ne mogu se ponovno okupiti s prijateljima i obitelji... djeluje kao da ova lista briga nema kraja!

Što možete učiniti?

Nažalost, nemamo čarobni štapić koji nam može pomoći da se vratimo u normalan život. Međutim, postoji nekoliko dobrih načina za uspješno smanjenje brige i stresa - i to ne samo tijekom krize s koronavirusom!

Uredu je biti zabrinut. Prirodno je da ove teške okolnosti povećavaju tjeskobu. Svi smo u ovome zajedno. Ali ima i pozitivnih stvari.

Pokušajte misliti na lijepe stvari u svom životu. Iako se u početku može činiti svakodnevnim, mnoge male pozitivne stvari poput grljenja kućnog ljubimca, promatranja zalaska sunca ili divljenje ljepoti prirode s mogu dosta toga promijeniti.

1. Provodite manje vremena na mreži

Podrazumijeva se da želite biti informirani, ali vijesti čitajte samo jednom ili dva puta dnevno i držite se vjerodostojnih i informativnih izvora vijesti.

2. Ponudite pomoć

Postoji mnogo načina na koje možete pomoći starijem susjedu, suradniku, članu obitelji ili slučajnom prolazniku. Osjećat ćete se korisno i cijenjeno.

3. Budite zahvalni

Usredotočite se na ono što volite - na sve ljude i stvari na kojima ste zahvalni. Počnite to bilježiti za još bolji učinak.

4. Uspostavite kontakt s drugim ljudima

Nazovite prijatelja, kolegu ili rođaka; čak i opušteni razgovor može učiniti čuda. Iako se možete obratiti i psihologu koji vam može pomoći.

5. Promijenite redoslijed prioriteta

Odvojite vrijeme za reorganizaciju svojih prioriteta. Prestanite preuzimati odgovornost za druge i sjetite se koliko je važno voditi dobru brigu o svom umu i tijelu. I pazite da imate kvalitetan san!

6. Koristite prirodne dodatke prehrani

Pored zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, možete koristiti AdrenaLux, prirodni proizvod za smanjenje razine kortizola, kako biste učinkovito smanjili razinu stresa.

AdrenaLux je snažno prirodno sredstvo bez hormona s ekstraktom ashwagandhe, sibirskim ginsengom, kamilicom i vitaminom B5 za učinkovitu borbu protiv stresom.

  • smanjuje ukupnu razinu stresa do 62,2%
  • smanjuje nesanicu do 67%
  • smanjuje umor i iscrpljenost
  • osigurava do 2 puta bolju koncentraciju
  • pomaže podići raspoloženje 
  • osigurava općenito bolju dobrobit

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stanici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti.

glandline AdrenaLux

Snažna podrška nadbubrežnoj žlijezdi na biljnoj bazi, pomaže smanjiti stres i nesanicu, povećava fokus i omogućava gubitak težine.

glandline AdrenaLux -41%

Puna cijena: 219,99 kn

Snižena cijena: 129,99 kn

× Zatvori