6 savjeta za suočavanje sa stresom tijekom pandemije

Psihološki stres u vrijeme koronavirusa je ogroman. Ograničenje međuljudskog kontakta, izolacija i neizvjesnost promijenili su nam život. S tim se promjenama teško nositi i mnogim ljudima uzrokuju stres. Ali postoje načini kako lakše prebroditi ovaj teški period!

image

Mnogi se plaše za svoj posao, zdravlje ili djecu, ne mogu se ponovno okupiti s prijateljima i obitelji... djeluje kao da ova lista briga nema kraja!

Što možete učiniti?

Nažalost, nemamo čarobni štapić koji nam može pomoći da se vratimo u normalan život. Međutim, postoji nekoliko dobrih načina za uspješno smanjenje brige i stresa - i to ne samo tijekom krize s koronavirusom!

Uredu je biti zabrinut. Prirodno je da ove teške okolnosti povećavaju tjeskobu. Svi smo u ovome zajedno. Ali ima i pozitivnih stvari.

Pokušajte misliti na lijepe stvari u svom životu. Iako se u početku može činiti svakodnevnim, mnoge male pozitivne stvari poput grljenja kućnog ljubimca, promatranja zalaska sunca ili divljenje ljepoti prirode s mogu dosta toga promijeniti.

1. Provodite manje vremena na mreži

Podrazumijeva se da želite biti informirani, ali vijesti čitajte samo jednom ili dva puta dnevno i držite se vjerodostojnih i informativnih izvora vijesti.

2. Ponudite pomoć

Postoji mnogo načina na koje možete pomoći starijem susjedu, suradniku, članu obitelji ili slučajnom prolazniku. Osjećat ćete se korisno i cijenjeno.

3. Budite zahvalni

Usredotočite se na ono što volite - na sve ljude i stvari na kojima ste zahvalni. Počnite to bilježiti za još bolji učinak.

4. Uspostavite kontakt s drugim ljudima

Nazovite prijatelja, kolegu ili rođaka; čak i opušteni razgovor može učiniti čuda. Iako se možete obratiti i psihologu koji vam može pomoći.

5. Promijenite redoslijed prioriteta

Odvojite vrijeme za reorganizaciju svojih prioriteta. Prestanite preuzimati odgovornost za druge i sjetite se koliko je važno voditi dobrubrigu o svom umu i tijelu. I pazite da imate kvalitetan san!

6. Koristite prirodne dodatke prehrani

Pored zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, možete koristiti AdrenaLux, prirodni proizvod za smanjenje razine kortizola, kako biste učinkovito smanjili razinu stresa.

AdrenaLux je snažno prirodno sredstvo bez hormona s ekstraktom ashwagandhe, sibirskim ginsengom, kamilicom i vitaminom B5 za učinkovitu borbu protiv stresom.

  • smanjuje ukupnu razinu stresa do 62,2%
  • smanjuje nesanicu do 67%
  • smanjuje umor iiscrpljenost
  • osigurava do 2 puta bolju koncentraciju
  • pomaže podići raspoloženje
  • osigurava općenito bolju dobrobit

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stanici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti.


Proizvodi za vas

JETRA
-53%
Posebna cijena 33,99 EUR(256,11kn) Standardna cijena 71,99 EUR(542,44kn)
Pogledajte proizvod