6 razloga zašto početi uzimati kurkumin već danas

Kurkumin je poznat po svojim učincima na zdravlje već tisućama godina.

A mnogima poznat i kao zlatni začin, aktivan sastojak kurkumin u kurkumi donosi mnogo različitih blagodati što ga čini pobjednikom kada govorimo prirodnoj podršci koja učinkovito štiti tijelo.

image

Danas vam donosimo nekoliko njegovih učinaka koje ga čine superjunakom u svijetu dodataka prehrani – kurkumin.

1. Podržava funkciju živčanog sustava

Za kurkumin su otkrili da podržava kognitivne funkcije. Koristeći dodatke prehrani možete poboljšati radno pamćenje, stimulirati smirenost i zadovoljstvo i izaći na kraj s negativnim stresom. Kurkumin ne samo da poboljša okus vaše hrane, već pruža pozitivne učinke na zdravlje moždanog sustava.

2. Pomaže održati zdravlje pluća i gornjih dišnih puteva

Uloga kurkumina u zdravljenju plućnih bolesti se svakim danom povećava. Zahvaljujući njegovoj sposobnosti da pomaže tijelu neutralizirati slobodne radikale i razrijediti sluz, osloboditi naše dišne puteve, kurkumin može olakšati iskašljavanje i poboljšati naše disanje.  

3. Podržava srčane funkcije  

Uzimanje kurkuminih dodataka prehrani može pružiti dodatnu podršku u borbi protiv mnogih faktora koji vode do kardiovaskularnih problema. Čak i zdravi odrasli bi morali uzimati kurkumine dodatke prehrani kako bi podržali proizvodnju i kvalitetu cirkulacije krvi. Poboljšanje zdravlja arterija može biti puno bolje ako se odlučimo za dodatak prehrani s visokom bio dostupnošću.

4. Podiže imunitet

Kurkumin je vaš najbolji prijatelj kada govorimo o podizanju imuniteta. Iako je jačanje imuniteta dugotrajan proces, svojstva kurkumina mogu pomoći povećati optimalnu imunološku ravnotežu koja je konstantno napadnuta zbog kroničnog stresa, nedostatka vitamina, nedostatka sna i ispostavljenosti toksinima.

5. Pomaže održati zdravlje jetre

Jetra ima veoma važnu ulogu, pretvara nutrijenta u tvari koje naše tijelo može koristiti, onda ih čuva i hrani naše stanice njima. S pozitivnim učinkom na lipide, kurkumin spriječava nakupljanje masnoće i olakšava njihovo uklanjanje iz jetre.

6. Pomaže zdravlju kostiju i zglobova

Hrskavica postaje sve tanja s godinama, što znači da vaše kosti više ne dobivaju potrebnu potporu. Upale i bolovi u zglobovima su noćna mora, s našim kukovima, koljenima i prstima koji su najčešća područja bolova. Kurkumin može pomoći zdravlju zglobova i kostiju, što vam omogućava bolju fleksibilnost kako bi neometano mogli uživati u najdražim aktivnostima bez bolova – što kažete na to?

Za koji kurkumin se odlučiti?  

Kada odlučujete koji proizvod uzeti, Avenobo Curcuma je vaš najsigurniji izbor jer samo 1 kapsula jednaka je 20 standardnih kapsula od 500 mg s 95% kurkumina, što ju čini dodatkom prehrani s veoma visokom učinkovitošću.  

Revolucionarni pristup koji poboljšava apsorpciju sastojaka do čak 185 puta, osigurava da zaista dobijete sve blagodati od kurkumina. Formuli smo dodali i  vitamin D3 kako bi vam dodatno podigao imunitet!

Proizvodi za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-52%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 45,99 EUR(346,53kn)
Pogledajte proizvod