5 stvari koje kvare dobar sex i što možete učiniti

Imate li problema sa smanjenim libidom? I uz najveći trud nećete moći izbjeći kako ne bi utjecao na vaš, ne samo seksualni nego i emocionalni odnos s vašom partnericom. Naravno uz malo truda možete pomoći na puno načina i dalje imati aktivan seksualni život.

image

Povećaj svoj libido s 5 malih svakodnevnih navika

1. Planirajte više zajedničkih izlazaka

Obogatite vašu ljubavnu vezu sa više zabavnih zajedničkih izlazaka i izađite iz rutine. Izlasci ne trebaju biti romantični, mogu biti vrlo jednostavni samo uživajte zajedno. Preostajte se, idite na sladoled ili čašicu vina. Ponovno ćete se osjećati zaljubljeno.

2. Odvojite si vrijeme za intimnost

Ubrzan ritam života, previše obaveza, nedostatak vremena…sve to nam uzrokuje stres i smanjuje libido, a osim toga niti nemamo vremena za svoju partnericu. Uskladite svoje obaveze s partnerom/icom i odvojite si vrijeme za intimnost. Planirajte intimnost kao ˝obavezu´, upišite ju u vaš svakodnevni tjedni raspored – bez izgovora.

3. Pripremite si romantičan ugođaj u spavaonici

Mnogi imaju naviku pustiti svoju djecu i kućne ljubimce preko noći u svoju spavaonicu. Dječica su tamo najčešće prije spavanja ili kad imaju noćne more, kućni ljubimci se većinom svaku noć sklupčaju i spavaju nam pod nogama. Pokušajte se što prije riješiti te navike kako bi vaša spavaonica i krevet postala intimni dio vašeg života. Imati ćete svoj privatni kutić i nećete vas ništa ometati. Možete odabrati i svilenu posteljinu, zapaliti svijeće, zatamniti spavaonicu i opustiti se.

4. Gledajte partnera/icu drugačijim očima

Izađite iz kruga negativnog razmišljanja posebice nakon konflikta. Konflikte pokušajte riješiti što prije i brže, a nakon toga zaboravite na njih. Ne povezujte svoje razmišljanje o partneru samo s negativnim stvarima. Sjetite se što cijenite kod njega/nje i zašto ste se zaljubili baš u njega/nju. Izrazite mu/joj svoju zahvalnost i osjećaje ljubavi.

5. Njegujte pozitivan stav i tijelo

Pozitivno mišljenje o sebi podiže vaše samopouzdanje. Njegujte pozitivne misli o sebi, cijenite se i usredotočite se na ono što volite na sebi. Njegujte i vaše tijelo, pazite na prehranu i redovito se gibajte. Lijepo tijelo, dobro raspoloženje, pozitivne misli poboljšati će vaše samopouzdanje. Željeti ćete posvetiti više pažnje i vremena svom partneru/ici.

Power UP - brzo i jednostavno rješenje

Power up je proizvod koji vam pomaže već nakon pola sata. Snažnija erekcija, aktivniji spolni život i užitci su osigurani.

Zašto je Power UP idealan za vas: 

  • smanjuje probleme s erekcijom i poboljšava spolnost
  • počinje djelovati već za 30 minuta
  • Siguran za upotrebu, za muškarce svih dobi
  • 100% prirodno
  • Bez nuspojava
  • 100% garancija na zadovoljstvo