5 koraka do bikini linije

Temperature su sve više i želja da bi izgledali privlačno je svaki dan sve veća – bez obzira na to da li smo u kratkim hlačama, minici ili bikiniju. Ako želite čim prije obikovati vitku liniju kako bi se za vama svi okretali, onda slijedite sljedećih 5 koraka.

image

Ako sljedeće točke postanu dio vaše rutine sljedećih dva tjedna, rezultati su garantirani. Znači započnite 15-dnevno odbrojavanje do bikini linije: 

1) Stavite vaš najdraži bikini na vidljivo mjesto

Za bolju motivaciju je najbolje imati cilj cijelo vrijeme pred očima. Zato si postavite bikini na vidljivo mjesto, gdje ćete ga moći vidjeti više puta tijekom dana. Tako ćete se i više potruditi kod odrađivanja sljedećih koraka. Preporučamo i da se slikate prvi dan odbrojavanja, negdje na sredini i zadnji dan odbrojavanja. Kada vidite napredak, to pruža najbolji osjećaj.

2) Voda je obavezan početak svakog mršavljenja

Možda to još ne znate, ali voda je osnovan početak svakog uspješnog mršavljenja. Ako tijelo dobije dovoljno vode, bolje ćete razmišljati, lakše raditi i vježbati, očistiti tijelo od toksina i prije svega biti siti. Po tvrdnjama stručnjaka, glad često zamijenimo za žeđ. Nešto nam nedostaje, ali ne znamo što. Osim toga voda nam napuni želudac pa imamo manju želju za hranom.

3) 8 sati spavanja je obavezan uvjet  

Nešto tako bitno kao što je spavanje često znamo žrtvovati za zabavu ili rad u kasnim večernjim satima. No ako to radimo prečesto, tijelo nam to kasnije vrati. Tijelo počne sa scenarijem kriznog menadžmenta i počne čuvati kilograme, jer vidi da nešto nije u redu (ako ne spavamo) i da treba štediti na energiji (znači s rezervama masnoća). To naravno ne želite. I zbog toga idite spavati u normalno vrijeme, kako bi ispunili normu od 8 sati sna i omogućili topljenje masnoća.

4) Recite zbogom nadutosti s WaterOutom

Prvo čega se želimo riješiti kada želimo oblikovati lijepu liniju je višak vode u tijelu. Bez toga se nećete riješiti viška masnih naslaga. Voda, koja se zadržava u tijelu usporava djelovanje limfnog sustava, zbog čega se i toksini zadržavaju u tijelu. Posljedica? Osjećaj nadutosti i nemogućnost mršavljenja. Kako se riješiti viška vode u tijelu? Nikako ne mislite, da morate manje piti! Voda je, kao što smo rekli obavezna. Ono što vama treba je proizvod s učinkom drenaže. To što vama treba je napitak Water Out, koji klinički dokazano pospješuje izlučivanje vode iz tijela za 27%. Učinak? Manji opseg struka, gležnjeva i noga. Tako ćete prve kilograme izgubiti gotovo preko noći, a istovremeno i pripremiti tijelo za mršavljenje.  

5) Neka svaka vježba bude još učinkovitija s L-Carnitine Pure 1000

Dok vas napitak Waterout s okusom maline pripremi na gubitak kilograma, L-Carnitin Pure viale ubrzat će sagorijevanje masnih naslaga. S prirodnim sastojcima će povećati termogenezu u tijelu (blago povisiti tjelesnu temperaturu), što će isto pomoći kod topljenja masnoća.
Ako budete i vježbali (preporučamo 20-minutni intenzivni intervalni trening 4x na tjedan), masnoće će se topiti još i brže.  L-Carnitin Pure sadrži patentirani oblik L-karnitina koji klinikči dokazano za poveća sagorijevanje masnoća dok vježbate. Osim toga osigurava 5 puta veći gubitak tjelesne težine.  

Isklesajte si bikini liniju u dva tjedna. Započnite čim prije s 10-dnevnim odbrojavanjem!