30 Days Liver Detox: savjeti za 1. tjedan čišćenja jetre

Čestitamo Vam! Započeli ste s čišćenjem vaše jetre pomoću programa 30 Days Liver Detox. Vaša jetra će u tih 30 dana ubrzano razgrađivati te uklanjati opasne toksine i štetne tvari iz organizma. Cijeli proces detoksikacije jetre odvijati će se potpuno prirodno i to pomoću 9 prirodnih ekstrakata s dokazanim djelovanjem. Uspjeh je osigiran! Nakon mjesec dana vaša jetra biti će potpuno čista, obnovljena i zdrava. Ne zaboravite, zdravlje vaše jetre temelj je zdravlja cijelog tijela.

image

Ovaj sadržaj je namijenjem svima koji se brinete za zdravlje vaše jetre i svima koji ste se odlučili očistiti svoju jetru s 30-dnevnim programom 30 Days liver detox. Čišćenjem jetre očistiti ćete cijelo tijelo. 

Osim upotrebe prirodnih ekstrakata koji potiču čišćenje i rad jetre od iznimne važnosti je i naša svakodnevna prehrana. Kako bi lakše planirali svoje dnevne obroke pripremili smo vam primjer tjednog jelovnika, koji temelji na zdravim namirnicama.

 

 image

Jelovnika se možete pridržavati tijeko cijelog programa, a možete ga prilagoditi i vašim željama. Važno je da se pridržavate popisa dozvoljenih i ne preporučljivih namirnica koji se nalazi u knjižici te da večerate barem 2 sata prije spavanja.  

Zašto je važno večerati 2 sata prije spavanja?

Jetra je noćna ptica, ona je najaktivnija upravo između 1. i 3. sata ujutro. Ako želimo da naša jetra i tijekom noći optimalno čisti tijelo od svih toksina, od iznimne je važnosti pridržavati se načela da ne jedemo 2 sata prije spavanja. Tijekom noći, kada su energetske potreba tijela za kretanjem i radom minimalne, tijelo svu energiju preusmjerava u čišćenje i probavu. Probava je energetsko vrlo zahtijevan proces. 

Prvih 8 sata nakon zadnjeg obroka hrana se u tijelo probavlja, Nakon toga sljedeća 4 sata se iz našeg tijela čisti i uklanjaju se svi toksini. Ako tijelu ne osiguramo dovoljno vremena za probavu i čišćenje, toksini se zadržavaju i nakupljaju u tijelu. Stoga je od velike važnosti da je naša večera lako probavljiva i da ju pojedemo barem 2 sata prije spavanja.

Imate li dodatna pitanja? Želite li dodatne informacije o programu?

Ako za vrijeme 30- dnevnog programa budete imali bilo kakvo pitanje, ako vam budu potrebne dodatne informacije Sensilab savjetnici cu vam na raspolaganju. Možete nas nazvati na besplatan telefonski broj: 0800 35 45 ili nam pisati na našu e-mail adresu: infohr@sensilab.com.