30 Days Green Cleanse: još dva dana…

Još samo dva dana do kraja 30 dnevnog programa koji vašem tijelu vraća optimalnu kiselo-lužnatu ravnotežu te ga alkalizira. Kako ne bismo radili samo na našoj unutarnjosti, danas vam predstavljamo najbolji način za održavanje našeg najvećeg organa – kože

image

Velika se vas većina već koristi pilingom i time se brine o uklanjanju odumrlih stanica iz površine kože, ali uz to uobičajeno zaboravljamo na ostale dijelove tijela. Koža, prepuna nečistoća i odumrlih stanica, jednostavno ne može djelovati optimalno, stoga je bitno suho četkanje kože.

Suho četkanje kože

Svakodnevno suho četkanje kože donosi brojne pozitivne učinke na naše zdravlje i raspoloženje. Suho četkanje neka bude uvijek nježno, naime naša je koža iznimno osjetljiv organ. Za suho nam četkanje treba odgovarajuća četka. Započnemo oko gležnjeva i sporo, nježnim pritiscima idemo više uzduž noge. Na taj način četkamo cijelu nogu i postupak ponovimo još na drugoj. Slično četkamo i ostale dijelove tijela. Ne zaboravite – uvijek četkamo u smjeru prema srcu. Nakon se četkanja istuširajte s mlakom vodom.

Četkanje potiče cirkulaciju i limfni sustav, dok uklanja odumrle kožne stanice. Koža će redovitim četkanjem postati meka i blistava. Još je jedna pozitivna karakteristika redovitog četkanja: vidljivo se smanji celulit.  

Jelovnik za posljednja dva dana

Za lakše planiranje obroka smo vam pripremili primjer jelovnika i za posljednja dva dana programa. Jelovnik možete prema željama prilagođavati. Važno se jedino pridržavati pravila 80:20 (knjižica, stranice 12 i 13)!

Dan

Doručak

Ručak

Užina

Večera

29.

Smoothie od jabuke, blitve i metvice

Miješana vrtna salata s tikvom i kvinojom

Kruška

Juha od povrća s mrkvom, korabicom i celerom

30.

Smoothie od manga, ananasa i kokosovog mlijeka

Losos sa žara i zelena salata

Šaka badema

Na pari kuhana brokula u salati

Jelovnika se možete pridržavati ili ga pak prilagoditi vašim željama i okusu. Važno je pridržavanje pravila 80:20 (knjižica, stranice 12 i 13)!

 

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod