30 DAYS Candida Solution: nakon programa

Nakon 30 dnevnog programa saslušajte svoje tijelo i ustanovite ukoliko su simptomi ublaženi ili su oni sasvim nestali.  

image

Ukoliko ne osjećate više simptoma i dobrog ste raspoloženja, možete prestati s dijetom i postepeno uključiti ostale namirnice u vašu prehranu, primjerice voće, mliječne proizvode, proizvode koje sadržavaju gluten i slično. Namirnice koje ste tijekom dijete preskočili, uključujte postepeno i nikako odjednom.  

Svejedno vam preporučamo da i u budeće izbjegavate prekomjerno prerađene namirnice i slastice (kekse, kolače, napolitanke, slane zalogaje i sl.).

Jer u našoj prehrani generalno kronički nedostaje omega 3 masnih kiselina, preporučujemo vam uzimanje kapsula SensOmega. One sadrže čak 66 postotka omega 3 masnih kiselina, od toga čak 33 postotka EPA i 22 postotka DHA koje su u isto vrijeme i one kiseline koje dokazano štite zdravlje srca i žilnog sustava. Omega 3 masne kiseline također zaustavljaju razraslu candidu u našem tijelu.

Kada valja ponoviti 30 dnevni program protiv candide?

Iako ste se riješili candide, ne mislite da se ona ne može vratiti u vaše tijelo. Stoga vam preporučujemo da umjesto čekanja na simptome, započnete sa 30 dnevnom dijetom protiv candide:

  • nakon svake terapije pomoću antibiotika ili steroidnih lijekova,
  • nakon blagdana tijekom kojih znamo pojesti veće količine poslastica i čokolade (novogodišnji praznici, Božić, karneval, rođen dani, Uskrs i sl.)
  • u razdoblju u kojem smo više izloženi stresnim i psihički napornim situacijama, kada je vaše tijelo izloženo stresu.